• TULIP ΚΑΡΥΔΑ (20x45gr.) - (ΛΕΥΚΗ) (ΒΑΖΟ)
  • TULIP ΚΑΡΥΔΑ (20x45gr.) - (ΛΕΥΚΗ) (ΒΑΖΟ)

TULIP ΚΑΡΥΔΑ (20x45gr.) - (ΛΕΥΚΗ) (ΒΑΖΟ)

47623
10,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΣΠΟ ΤΡΙΠΟΔΟ Νο3 2,25lit - (ALY-643)

Η TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΣΠΟ ΤΡΙΠΟΔΟ Νο3 2,25lit - (ALY-643) είναι η ιδανική λύση για την καλλωπισμό του κήπου σας. Με χωρητικότητα 2,25 λίτρων, αυτός ο πλαστικός κάσπος τριπόδο θα δώσει στα φυτά σας τη σταθερότητα που χρειάζονται για να αναπτυχθούν υγιή και όμορφα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Τιμή 2,87 €

Parisienne αφρος elegance 400ml κοκκινη

Το Parisienne αφρός elegance 400ml κόκκινη είναι η απόλυτη επιλογή για να αναδείξετε την κομψότητα και το στυλ σας. Με την εκλεπτυσμένη του μυρωδιά, θα σας κερδίσει αμέσως και θα σας κάνει να νιώθετε σαν να περπατάτε στους δρόμους του Παρισιού. Μην αφήνετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική ευκαιρία να απογειώσετε την εμφάνισή σας με το Parisienne αφρός elegance 400ml κόκκινη!
Τιμή 3,32 €

Ζαναε ντολμαδακια με γλυκοπικαντικα πιπερακια 200gr,

Ζαναε ντολμαδακια με γλυκοπικαντικα πιπερακια 200gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα κερδίσει την καρδιά σας. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης ανάμεσα στη γλυκότητα και την πικάντικη νότα, αυτά τα ντολμαδάκια θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε κάθε μπουκιά!
Τιμή 2,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το ασφαλές καπάκι, είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 1,61 €

Ρούμελης παστέλι με σουσάμι & μέλι 70gr

Το παστέλι Ρούμελης με σουσάμι και μέλι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα αυθεντικό και νόστιμο γλύκισμα που συνδυάζει το νόστιμο σουσάμι με την γλυκύτητα του μελιού. Αυτό το παραδοσιακό ελληνικό γλυκό είναι δημοφιλές για την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία του.

Τιμή 0,87 €

Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ

Η Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτα απαραίτητο στον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού τους. Με την εγγύηση της εταιρίας Duck, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει αποτελεσματική προστασία και αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 5,30 €