• VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ Νο 510 3.2LT
  • VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ Νο 510 3.2LT

VIOMES ΤΑΠΕΡ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ Νο 510 3.2LT

48601
5203493500537
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καλαθι για μανταλακια daisy 2,75lt la-220

Το καλάθι για μανταλάκια daisy 2,75lt la-220 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε νοικοκυρά που θέλει να κρατάει το σπίτι της οργανωμένο και καθαρό. Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να αποθηκεύσετε με άνεση τα μανταλάκια και άλλα μικροαντικείμενα, ενώ το όμορφο σχεδιασμό του θα δώσει μια νότα κομψότητας στην κουζίνα σας. Αγοράστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 0,93 €

Roshen μπαρα σοκολατας 29gr, σοκολατα γαλακτος με αμυγδαλα και καρυδα

Απολαύστε τη μοναδική γεύση της σοκολάτας γάλακτος με αμύγδαλα και καρύδα από την Roshen. Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,46 €

WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (24x5cm)

Το τηγάνι WOODSTONE διαθέτει μέγεθος 24x5cm και είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με την μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το WOODSTONE τηγάνι είναι απαραίτητο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας με ένα προϊόν που θα σας κάνει να λατρέψετε τη μαγειρική ακόμα περισσότερο.
Τιμή 13,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml

Κρητικός Μπουτάρη, το πρώτο κρασί που βγήκε από τα σύνορα του νησιού και ανέδειξε το δυναμικό των ντόπιων λευκών ποικιλιών καθώς και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα στο ευρύ κοινό. Είναι ένα φρουτώδες κρασί, ιδανική λύση για το καθημερινό τραπέζι.

Λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και έντονο άρωμα λευκών λουλουδιών και φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο, ανανάς, μάνγκο). Πολύ καλή ισορροπία, μαλακή γεύση, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10 °C.

Τιμή 6,60 €

Arion food μακαρονάκι κοφτό 500gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα μακαρονάκια κοφτά 500gr της Arion food. Απολαύστε την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Arion food. Αφεθείτε στην απόλυτη γαστρονομική εμπειρία και ανακαλύψτε τις νέες διαστάσεις της γεύσης με αυτό το αγαπημένο προϊόν.
Τιμή 0,79 €