• Σακουλα ρουχων αεροστεγης 45x65cm
  • Σακουλα ρουχων αεροστεγης 45x65cm

Σακουλα ρουχων αεροστεγης 45x65cm

Η σακούλα ρούχων αεροστεγής 45x65cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και προστασία των ρούχων σας. Με την αεροστεγή σχεδίασή της, η σακούλα διατηρεί τα ρούχα σας απαλλαγμένα από σκόνη, υγρασία και άλλες ανεπιθύμητες ουσίες. Επιπλέον, η μεγάλη διάσταση 45x65cm της σακούλας επιτρέπει την αποθήκευση μεγάλου όγκου ρούχων, ενώ ο εύκολος και γρήγορος τρόπος κλεισίματος της σακούλας εξασφαλίζει την ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε τώρα τη σακο?
32684
5203642124881
0,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PARODONTAX 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η Parodontax 75ml (Λεύκανση) είναι μια οδοντόκρεμα που σας προσφέρει λευκά δόντια και υγιές στόμα. Με τη μοναδική της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά την πλάκα και την τερηδόνα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ούλα σας. Αποκτήστε λευκά, υγιή δόντια με την Parodontax 75ml (Λεύκανση) τώρα!
Τιμή 3,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa αχιβάδα ψιλή 500gr

Η ψιλή αχιβάδα Melissa, παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. 

Τιμή 1,26 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 200ml

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 2,72 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml

Το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει στις ακτές του Αιγαίου με το φρέσκο άρωμα που αφήνει στο δέρμα σας. Η πλούσια σύνθεσή του θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ανταλλακτική συσκευασία των 750ml θα σας προσφέρει μακράς διαρκείας χρήση. Αποκτήστε το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο και απολαύστε μια εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,77 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 1,65 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1000gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1000gr 50τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα του υλικού του εξασφαλίζουν ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν φρέσκα και απολαυστικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Lux-plast σκεύος pet τώρα!
Τιμή 3,79 €