TNS ΚΑΔΟΣ ΠΕΝΤΑΛ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΠΛΑΣΤ. 7LT DECOR

48582
5204558381061
4,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tetra σαλατιερα τετραγωνη 20cm 1281

Η Tetra σαλατιέρα τετράγωνη 20cm 1281 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα της και το μέγεθος της 20cm, προσφέρει άνετο χώρο για τη σερβιρίσματα σαλάτας, φρούτων και άλλων λαχανικών. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η σαλατιέρα Tetra είναι ανθεκτική και εύκολη στη χρήση. Απογειώστε την εμπειρία σας στην κουζίνα με αυτή την εκπληκτική σαλατιέρα Tetra!
Τιμή 5,14 €

Μακο φακες ψιλες 500gr,

Οι λαχταριστές φακές Μακο ψιλές 500gr της εταιρίας Mako είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τις φακές Μακο σε διάφορες συνταγές και ανακαλύψτε τη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 1,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas κομμένο σε φύλλα ενός μέσου ταψιού έτοιμα για χρήση προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο.

Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Τιμή 2,13 €

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές sticks 10x14gr

Ανακαλύψτε τον NESCAFÉ® GOLD Cappuccino! Ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι καφέδων Arabica και Robusta με λεπτοαλεσμένους κόκους καφέ, μεστό σώμα, βελούδινη κρέμα και απολαυστική γεύση. Ένας καραμελένιος πειρασμός στο φλιτζάνι σου με πλούσια κρέμα και μοναδικό άρωμα σε έναν καφέ που απογειώνει τις αισθήσεις.

Τιμή 3,31 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας της εταιρίας Anil, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,51 €