• SAM ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ. ΜΠΛΕ 130CM ΧΟΝΔΡΟ ΠΑΣΟ
  • SAM ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ. ΜΠΛΕ 130CM ΧΟΝΔΡΟ ΠΑΣΟ

SAM ΚΟΝΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛ. ΜΠΛΕ 130CM ΧΟΝΔΡΟ ΠΑΣΟ

48517
8410347303207
1,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θηκη μνημοσυνου 50τεμ sf250/b

Η θήκη μνημοσύνου 50 τεμαχίων sf250/b είναι η ιδανική λύση για την ασφαλή αποθήκευση των μνημονίων σας. Με το μοντέρνο της σχεδιασμό και την ανθεκτική της κατασκευή, θα προστατεύει τις αναμνήσεις σας για χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει την οργάνωση και την αισθητική του χώρου σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη προστασία για τις αναμνήσεις σας!
Τιμή 7,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Omino bianco υγρο αφρος μασσαλιας 37μεζ, 1,48lt

Ανανεωτικός αφρός μάζας για τα λευκά σας ρούχα! Αποκτήστε λαμπερά και άψογα καθαρά ρούχα με τον υγρό αφρό μάζας Omino Bianco. Η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να διατηρούν τη λάμψη τους και την αίσθηση της φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το πλύσιμο των ρούχων σας!
Τιμή 4,98 €

Arion food καρύδια ψίχα 200gr

Τα Arion food καρύδια ψίχα 200gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα γεύματά σας. Με πλούσια γεύση και υψηλή ποιότητα, αυτά τα καρύδια ψίχα θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 4,80 €

Τσάντα β μπλε 60cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,49 €