• ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 50Μx38CM
  • ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 50Μx38CM

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 50Μx38CM

48432
5202054035402
4,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Προτιμω 500gr, ρυζι μπονετ

Το Προτιμω 500gr ρυζί μπονετ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στο σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει, θα νιώσετε τη διαφορά στη γεύση και την ποιότητα των πιάτων σας. Αποκτήστε το Προτιμω 500gr ρυζί μπονετ τώρα και απογειώστε τη γαστρονομία σας!
Τιμή 1,22 €

Γάντια νιτριλίου εργατικά extra large No10

Τα γάντια νιτριλίου εργατικά extra large No10 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Με την ανώτερη ποιότητα και την άνεση που προσφέρουν, θα νιώσετε ασφαλείς και προστατευμένοι καθώς εργάζεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα εξαιρετικά γάντια και να κάνετε την εργασία σας με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και άνεση. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τα οφέλη τους!
Τιμή 0,70 €

Papoutsanis σαπουνι 150gr, koymkoyat

Το Papoutsanis σαπούνι 150gr είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με φυσικά συστατικά και απαλή σύνθεση, καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα σας ενώ παράλληλα το προστατεύει και το ενυδατώνει. Η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Τοπ μηλόξυδο 500ml

Το Τοπ μηλόξυδο 500ml της εταιρίας ΤΟΠ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτα φυσικό. Με την ανεπανάληπτη γεύση και τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει, το μηλόξυδο ΤΟΠ θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κερδίσει για πάντα.
Τιμή 1,97 €
Lux αφρόλουτρο enticing musk 560ml Lux αφρόλουτρο enticing musk 560ml
Περιορισμένη προσφορά!

Lux αφρόλουτρο enticing musk 560ml

Το Lux αφρόλουτρο enticing musk 560ml είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα τους κάνει να αισθανθούν απόλυτα ανανεωμένοι και αισθησιακοί. Η μοναδική μυρωδιά του musk θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις και ευεξία. Αφήστε το Lux να σας συνοδεύσει στην καθημερινότητά σας και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα θέλετε να επαναλάβετε ξανά και ξανά.
Κανονική τιμή 3,02 € Τιμή 2,91 €
  • -0,11 €
  • -0,11 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 50x33x22cm 25lt

Αυτό το πλαστικό ορθογώνιο κουτί αποθήκευσης της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 50x33x22cm και χωρητικότητα 25lt, αυτό το κουτί προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα αντικείμενα σας με ασφάλεια και ευκολία. Η ενσωματωμένη λαβή του κάνει εύκολο τον μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που θα φέρει στον χώρο σ
Τιμή 9,14 €