• ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 60CM.
  • ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 60CM.

ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 60CM. 1KG ΜΠΛΕ

48421
5203056125603
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor μαλακτικο 38μεζ, 874ml vanilla & mimosa

Το Lenor μαλακτικό 38μεζ, 874ml vanilla & mimosa θα σας κάνει να νιώσετε τη μαγεία της βανίλιας και της μιμόζας κάθε φορά που αγκαλιάζετε τα αγαπημένα σας ρούχα. Η μοναδική του φόρμουλα θα δώσει μια μεταξένια αίσθηση στα υφάσματα σας, ενώ η απαλή του μυρωδιά θα σας αγγίξει την ψυχή. Αφήστε το Lenor να σας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας και να σας κάνει να νιώσετε πάντα φρέσκοι και λαμπεροί.
Τιμή 3,49 €

TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ (4τεμ.) - (281490)

Η TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ (4τεμ.) είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στον χώρο σας. Με την αποτελεσματική της φόρμουλα, το σκοτώνει αμέσως και αποτρέπει την επανεμφάνισή του. Μην αφήνετε τους μύγες να χαλάσουν την ατμόσφαιρα σας, αποκτήστε τώρα το TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα.
Τιμή 1,07 €

Αστηρ οδοντογλυφιδες κουτι 65x2 mm 1000τεμ

Το κουτί Αστηρ οδοντογλυφίδες 65x2 mm 1000τεμ είναι ιδανικό για κάθε επαγγελματία οδοντιάτρο. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά για την οδοντιατρική σας πρακτική.
Τιμή 0,85 €

Pedigree σκυλοτροφη φακελακι 4x100gr, μοσχαρi & κοτοπουλο

Η Pedigree σκυλοτροφή φακελάκι 4x100gr με μοσχαρί και κοτόπουλο είναι η τέλεια επιλογή για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και γεύση που θα λατρέψει, το Pedigree φροντίζει για την υγεία και την ευεξία του σκύλου σας. Αγοράστε τώρα και χαρίστε στον τετράποδο φίλο σας μια αναζωογονητική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 250gr

Τα M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα! Με την μοναδική τους γεύση και την απαλή σοκολάτα γάλακτος, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα σαν σνακ μεταξύ των γεύματων, στη δουλειά, ή ακόμα και σαν γλυκό κρυφό! Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο επιδόρπιο να σας ξεφύγει - αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γεύση που θα σας κάνει να τα θέλετε περισσότερο!
Τιμή 4,35 €

Farcom echo επανορθωτικό έλαιο σιλικόνης 100gr

Λάδι με επανορθωτική δράση και προστασία κατά της ψαλίδας. Ιδανικό για τα ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Ενισχύει την προστασία των μαλλιών προλαμβάνοντας τη ψαλίδα, περιποιείται τις ευαίσθητες και ταλαιπωρημένες άκρες και χαρίζει λάμψη. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Τιμή 5,53 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No335 Δ:38 Υ:21,5 LT:19

Η γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με τις διαστάσεις Δ:38 Υ:21,5 LT:19, αυτή η τερακότα γλάστρα θα δώσει μια μοναδική αισθητική πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει το φυτό σας φρέσκο και όμορφο. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 4,49 €

Μάννα φαρίνα 500gr

Η φαρίνα Μάννα είναι φτιαγμένη με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά και είναι ιδανικό για κέικ, μηλόπιτα, παντεσπάνι, πάστα φλώρα, πίτσες, λουκουμάδες.

Τιμή 1,02 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced invisible care 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml invisible care είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει αόρατη προστασία ενάντια στον ιδρώτα και τις δυσάρεστες μυρωδιές, ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα σας. Αφήστε το Dove deo spray να σας προσφέρει την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε κάθε μέρα.
Τιμή 2,85 €