• Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 1
  • Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 2
  • Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 3
  • Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 4
  • Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 5
  • Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 6
  • Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 1
  • Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 2
  • Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 3
  • Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 4
  • Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 5
  • Μάννα φαρίνα 500gr Μάννα αλεύρι - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜάννα αλεύρι

Μάννα φαρίνα 500gr

Η φαρίνα Μάννα είναι φτιαγμένη με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά και είναι ιδανικό για κέικ, μηλόπιτα, παντεσπάνι, πάστα φλώρα, πίτσες, λουκουμάδες.

1924
5202076103011
1,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η φαρίνα Μάννα είναι φτιαγμένη με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά και είναι ιδανικό για κέικ, μηλόπιτα, παντεσπάνι, πάστα φλώρα, πίτσες, λουκουμάδες.

Συστατικά:

Αλεύρι μαλακού σίτου κατηγορίας Π, διογκωτικά: όξινο ανθρακικό νάτριο, δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο.

Περιέχει γλουτένη.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 1402kj / 355kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 12g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 75g
Σάκχαρα / Sugars: 0g
Λιπαρά / Fat: 1.5g
Κορεσμένα / Saturated: 0g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 0.6g
Αλάτι / Salt 0.002g

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr

Η Γιώτης φαρίνα ολικής άλεσης 500gr είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμο και υγιεινό ψήσιμο. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα της Γιώτης φαρίνας, θα δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα που θα ενθουσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Γιώτης φαρίνας!
Τιμή 2,04 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου φαρίν-απ 500gr

Σε αντίθεση με το αλεύρι για όλες τις χρήσεις το αλεύρι αυτό παράγεται από πιο μαλακά σιτηρά, χαμηλότερα σε πρωτεΐνη καθιστώντας το ιδανικό για συνταγές όπως κέικ, μπισκότα, τηγανίτες και άλλα χωρίς να χρειάζεται προσθήκη baking powder.

Τιμή 1,07 €

Με τον πλάστη φαρίνα 500gr

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Με τον Πλάστη, χρησιμοποιείται σε συνταγές όπου το μείγμα πρέπει να διογκωθεί στο ψήσιμο για να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Σε αυτό το είδος του αλευριού, υπάρχει εξαρχής το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και άλλες διογκωτικές ουσίες. Είναι κατάλληλο για την εκτέλεση συνταγών ζαχαροπλαστικής, όπως κέικ, μπισκότα, κουλουράκια και άλλα γλυκά.

Βάρος: 500gr

Τιμή 0,72 €

Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr

Η Γιώτης φαρίνα πορτοκάλι 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε μια φρουτώδη νότα στις αγαπημένες σας συνταγές. Με την πλούσια γεύση του πορτοκαλιού και την υψηλή ποιότητα των υλικών, αυτή η φαρίνα θα σας ενθουσιάσει με το αποτέλεσμα στην κουζίνα σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε γλυκά και αλμυρά εδέσματα που θα κερδίσουν τις καρδιές όλης της οικογένειας.
Τιμή 1,90 €

Γιώτης φαρίνα κόκκινη 500gr

Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.

Τιμή 1,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος ανοιξιάτικο μπουκέτο 2x1lt

Το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στο σπίτι σας. Με το ανοιξιάτικο άρωμα μπουκέτου, θα νιώσετε ότι η άνοιξη μπήκε μέσα στο σπίτι σας. Η προσφορά 1+1 σας επιτρέπει να αποκτήσετε περισσότερο προϊόν με λιγότερα χρήματα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 4,12 €

Babylino sensitive πάνες midi No3 4-9kg 56τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,68 €

Nektar ice tea ροδάκινο με στέβια 1,5lt

Το έντονο άρωμα ροδάκινου σε συνεπαίρνει από την πρώτη στιγμή, ενώ η πλούσια γεύση του αναψυκτικού θα σε τονώσει, θα σε δροσίσει και θα σε ξεδιψάσει.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

Τιμή 1,25 €

Melissa κοφτό 500gr

Το κοφτό μακαρόνι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Από τα πιο αγαπημένα σχήματα κοντών ζυμαρικών, χρησιμοποιείται κυρίως σε σούπες με κρέας ή λαχανικά, με κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιμες συνταγές (π.χ.

με χταποδάκι).

Χρόνος βρασμού: 9-11 λεπτά. Ιδανικό για σούπες και νηστίσιμες συνταγές.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,10 €

Ματίνα βανίλια 5x0,2gr

Η Ματίνα βανίλια 5x0,2gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της γεύσης βανίλιας. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και δώστε μια νότα γλυκύτητας στη ζωή σας. Αγοράστε τώρα τη Ματίνα βανίλια 5x0,2gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,45 €