• TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ (4τεμ.) - (281490)
  • TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ (4τεμ.) - (281490)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ (4τεμ.) - (281490)

Η TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ (4τεμ.) είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα στον χώρο σας. Με την αποτελεσματική της φόρμουλα, το σκοτώνει αμέσως και αποτρέπει την επανεμφάνισή του. Μην αφήνετε τους μύγες να χαλάσουν την ατμόσφαιρα σας, αποκτήστε τώρα το TNS ΜΥΓΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα.
40666
5204558381009
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδια σκορδο γκρανουλε 500gr, σακουλα

Το Ινδικό σκόρδο γκρανουλέ 500gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και τη ξεχωριστή μυρωδιά του, θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα του Ινδικού σκόρδου γκρανουλέ 500gr και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με ένα από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά στην παγκόσμια κουζίνα.
Τιμή 7,39 €

WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (28,5x5cm)

Η τηγανιτή από την εταιρία WOODSTONE είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τις διαστάσεις 28,5x5cm, αυτή η τηγανιτή είναι ιδανική για την παρασκευή υγιεινών γευμάτων χωρίς να κολλάει το φαγητό. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και απόλυτη ικανοποίηση στη χρήση της. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την τηγανιτή WOODSTONE και απολαύστε τη μαγειρική εμπειρία σας!
Τιμή 17,47 €

Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι eva5538

Το Tns γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι eva5538 είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το γλαστράκι θα αντέξει στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει τη λάμψη του για πολλά χρόνια. Με το εντυπωσιακό πλαστικό λουλούδι eva5538, θα προσθέσετε μια νότα φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον εξωτερικό σας χώρο με στυλ!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού bbq flexi 26cm

Το χρώμα είναι τυχαίο

Ο "Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού BBQ Flexi 26cm" φαίνεται να είναι μια ειδική παραλλαγή του αναπτήρα γκαζιού που προσφέρει ευελιξία στη χρήση του. Η λέξη "Flexi" υπονοεί πιθανώς ότι αυτός ο αναπτήρας διαθέτει μια ευέλικτη ή κινούμενη μύτη που μπορεί να καμπυλώσει για ευκολότερη πρόσβαση στο γκάζι κατά την ανάφλεξη σε μια συσκευή BBQ.

Τιμή 1,60 €

Nektar αναψυκτικό σόδα 6x280ml

Το Nektar αναψυκτικό σόδα σε συσκευασία 6x280ml είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της σόδας. Η σόδα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 2,03 €

Famiglia farfalle φιογκάκια 500gr

Farfalle από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μακαρονάδα, με σάλτσα ή κιμά, να φτιάξετε πλούσιες μακαρονοσαλάτες ή γευστικά σουφλέ φούρνου, με αφράτη μπεσαμέλ.

Τιμή 0,94 €

Croco brezel αλμυρά 300gr

Αλμυρά σνακ σε σχήμα Brezel της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 1,08 €

Παπαδοπούλου μπάρες δημητριακών digestive bar με κόκκινα φρούτα & γάλα 5x28gr

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive Παπαδοπούλου ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών, κόκκινα φρούτα και γάλα. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό, θρεπτικό και απολαυστικό σνακ!

Τιμή 2,99 €