• ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 45CM.
  • ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 45CM.

ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 45CM. 1KG ΜΠΛΕ

48419
5203056125450
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΕΝΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ DISCREET EXTRA 20TEM

Οι TENA ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ DISCREET EXTRA 20TEM είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόλυτη ασφάλεια. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και άνετη εφαρμογή, σας επιτρέπουν να αισθάνεστε προστατευμένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις TENA ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ DISCREET EXTRA 20TEM και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σας προσφέρουν.
Τιμή 5,52 €

Ποτηρι χαρτινο gold premium double wall 16οz 20τεμ

Αποκτήστε την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας και ποιότητας με τα ποτήρια χαρτίνα gold premium double wall 16oz από την εταιρία μας. Κάθε ποτήρι σχεδιάζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια και σας παρέχει την απόλυτη εμπειρία ποτού. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και κομψότητα, γεμίζοντας κάθε στιγμή με λάμψη και φινέτσα. Αποκτήστε τα τώρα και δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία για τους φίλους και την οικογένειά σας.
Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Lipton ice tea μαύρο τσάι με ροδάκινο χωρίς ζάχαρη 500ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη αναζωογονητική αίσθηση με το Lipton ice tea μαύρο τσάι με ροδάκινο χωρίς ζάχαρη 500ml. Απολαύστε τη φρεσκάδα του μαύρου τσαγιού σε συνδυασμό με τη γλυκιά γεύση του ροδακινιού, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη. Ένα απολαυστικό ποτό που θα σας δροσίσει σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,01 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια extra safe 4x12τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με ισχυρό ποσοστό αιθυλικής αλκοόλης και επιπλέον απολυμαντικό παράγοντα. Δρουν αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων και των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2.

Με επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Χρόνος επαφής 1' βάσει ΕΝ14476). Ελεγμένη δράση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476. Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,09 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 9x60τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με την απαλή αίσθηση της αλόης, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν τον καθαρισμό του μωρού σας εύκολο και αποτελεσματικό. Μην αφήνετε το μωρό σας να νιώθει άβολα, επιλέξτε τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby για μια αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας που διαρκεί.
Τιμή 7,81 €
  • Πακέτο

WILD POWER ENERGY DRINK 250ml

Το WILD POWER ENERGY DRINK 250ml είναι ένα από τα πιο δυνατά ενεργειακά ποτά στην αγορά. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει άμεση ενέργεια και αναζωογόνηση σε κάθε γουλιά. Απολαύστε το κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου και ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβεται μέσα σε κάθε στιγμή. Αποκτήστε το WILD POWER ENERGY DRINK 250ml τώρα και ανανεώστε τις δυνάμεις σας!
Τιμή 0,48 €

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 8x105gr

Το Endless rich & soft χαρτί υγείας 4φυλλο 8x105gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και τη μαλακή υφή του, θα σας προσφέρει τη μέγιστη αίσθηση άνεσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Endless rich & soft χαρτί υγείας τώρα!
Τιμή 3,21 €