• ΦΙΛΤΡΟ ΒΡΥΣΗΣ Νο 6
  • ΦΙΛΤΡΟ ΒΡΥΣΗΣ Νο 6

ΦΙΛΤΡΟ ΒΡΥΣΗΣ Νο 6

Το φίλτρο βρύσης Νο 6 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος που διαθέτει, εξαλείφει το χλώριο, τα βαρέα μέταλλα και τις τοξικές ουσίες από το νερό σας, παρέχοντας καθαρό και ασφαλές πόσιμο νερό σε όλη την οικογένεια. Αποκτήστε το φίλτρο βρύσης Νο 6 σήμερα και απολαύστε την άριστη ποιότητα του νερού σας κάθε μέρα!
38711
5203642116480
1,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ professional (17053)

Το μαχαίρι φαγητού professional (17053) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία σεφ ή ερασιτέχνη μάγειρα. Με την αιχμηρή λεπίδα του και την άνετη λαβή του, μπορείτε να κόψετε και να σερβίρετε τα φαγητά σας με άνεση και ακρίβεια. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και απόλυτη απόδοση. Αποκτήστε το μαχαίρι φαγητού professional (17053) σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 0,93 €

Ποτηροθηκη 2 θεσεων 50τεμ fresh coffee

"Η ποτηροθήκη 2 θέσεων 50τμ fresh coffee είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα ποτήρια σας και να διατηρήσετε την κουζίνα σας τακτοποιημένη. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την πρακτική λειτουργικότητά της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της. Αναβαθμίστε τον καφέ σας και δώστε έναν αέρα φρεσκάδας στην καθημερινότητά σας με την ποτηροθήκη fresh coffee!"
Τιμή 2,24 €

Ταψι πιτσας βαθυ αντικολλητικο φ36cm 07-531

Το ταψί πίτσας βαθύ αντικολλητικό διαμέτρου 36 εκατοστών είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτσας! Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να ψήσετε την πίτσα σας χωρίς να κολλήσει, ενώ ο βαθύς σχεδιασμός του επιτρέπει να δημιουργήσετε την τέλεια λαχταριστή βάση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας!
Τιμή 17,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Lacta κέικ brownie 150gr

Το Lacta κέικ brownie 150gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με την πλούσια γεύση του σοκολάτας και την τέλεια υφή του, αυτό το κέικ θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στον παράδεισο. Αποκτήστε το Lacta κέικ brownie 150gr σήμερα και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 2,92 €

Ποτήρι πλαστικό frosty 8x9,5cm

Το πλαστικό frosty ποτήρι 8x9,5cm είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας πάρτι! Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει κάθε σας εκδήλωση αξέχαστη. Αναβαθμίστε το στυλ των εκδηλώσεών σας με το ποτήρι frosty και αφήστε τους καλεσμένους σας να απολαύσουν τα ποτά τους με στυλ και φινέτσα!
Τιμή 0,79 €

Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ

Ο Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ της εταιρίας Sidirela είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η εργονομική σχεδίαση του σπογγίου θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες!
Τιμή 0,47 €

Air Wick αρωματικό κερί με άρωμα δάσους 105gr

Μυρίστε τον χώρο σας με τον μαγικό συνδυασμό αρωμάτων φρέσκου δάσους και Χριστουγέννων από το AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr. Αφήστε τον εαυτό σας να εμβρόντησει σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη φρεσκάδα και ζεστασιά. Απολαύστε τις γιορτινές στιγμές σας με ένα κερί που θα σας μεταφέρει σε μια μαγική εμπειρία γεμάτη αναμνήσεις.

Τιμή 2,24 €

Farcom HD conditioner για βαμμένα μαλλιά 330ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Farcom, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, σε μορφή κρέμας. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Βαμμένα

Τιμή 2,46 €