• ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΣΑΚ. T-SHIRT ΡΟΛΟ 22x36cm SMALL 200ΤΜΧ/ΡΟΛΟ
  • ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΣΑΚ. T-SHIRT ΡΟΛΟ 22x36cm SMALL 200ΤΜΧ/ΡΟΛΟ

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΣΑΚ. T-SHIRT ΡΟΛΟ 22x36cm SMALL 200ΤΜΧ/ΡΟΛΟ

48412
5202054468644
1,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Practic αναδευτηρας ξυλινος 14cm 1000τεμ

Ο αναδευτήρας ξύλινος Practic διαστάσεων 14cm είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Practic, αυτός ο αναδευτήρας θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με ευκολία και άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και γευστική!
Τιμή 2,34 €

Παιδικh καρεκλα πορτοκαλι cm-410

Η παιδική καρέκλα πορτοκαλί cm-410 είναι ο τέλειος σύντροφος για τους μικρούς μας φίλους. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτή η καρέκλα προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε κάθε χρήση. Με την πορτοκαλί απόχρωση να δίνει φωτεινότητα και χαρά στον χώρο, οι μικροί μας φίλοι δεν θα θέλουν να σηκωθούν από αυτήν την καρέκλα! Αποκτήστε τώρα την παιδική καρέκλα πορτοκαλί cm-410 και δώστε στα παιδιά σας έναν χώρο που θα τους εμπνεύσει και
Τιμή 7,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla ζυμαρικά λινγκουίνι ολικής άλεσης 500gr

Η Barilla Ολικής Linguine 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινές και νόστιμες γεύσεις. Με τη μοναδική ποιότητα της Barilla και την πλούσια γεύση της ολικής λιγκουίνι, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη με το αγαπημένο σας σάλτσα και απογειώστε τις γευστικές σας απολαύσεις.
Τιμή 1,78 €

Evripos αφέψημα ιβίσκος 20x1,5gr

Το Evripos αφέψημα ιβίσκος 20x1,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα με τις ευεργετικές ιδιότητες του ιβίσκου. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του ιβίσκου σε κάθε κούπα, και απολαύστε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το Evripos αφέψημα ιβίσκος τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του φυσικού και υγιεινού ροφήματος!
Τιμή 4,23 €

Axion υγρό καθαρισμού τζαμιών crystal 4lt

Το καθαριστικό τζαμιών της εταιρείας Axion, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 3,26 €

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,74 €

Aroxol για ακάρεα & σκόρους spray 300ml

Εντομοκτόνο που καταπολεμά αποτελεσματικά τα ακάρεα της σκόνης, τους σκόρους των ρούχων, τους κοριούς και τους ψύλλους σε κατοικημένους χώρους.

Κατάλληλο για στρώματα, μαξιλάρια, κουβέρτες, ρούχα, καναπέδες, χαλιά κ.α.

Τιμή 7,55 €