• Practic αναδευτηρας ξυλινος 14cm 1000τεμ
  • Practic αναδευτηρας ξυλινος 14cm 1000τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPractic

Practic αναδευτηρας ξυλινος 14cm 1000τεμ

Ο αναδευτήρας ξύλινος Practic διαστάσεων 14cm είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Practic, αυτός ο αναδευτήρας θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με ευκολία και άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και γευστική!
29246
5203399481411
2,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΒΕΖΕΤΑΛ (SNACK 1ΧΡΩΜΑ) - (12x28cm) - (10kg)

Η νέα συλλογή ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΒΕΖΕΤΑΛ (SNACK 1ΧΡΩΜΑ) είναι εδώ για να σας εντυπωσιάσει! Με διαστάσεις 12x28cm και βάρος 10kg, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητα και την πολυτέλεια του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ψηφιακό εμπόριο!
Τιμή 40,80 €

ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (SENSITIVE & COLOR)

Ανανεώστε την εμφάνιση των ρούχων σας με το ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (SENSITIVE & COLOR)! Η ειδική του φόρμουλα προστατεύει τα ευαίσθητα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα ζωντανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά, φρέσκα και αρωματικά ρούχα με κάθε πλύση!
Τιμή 6,21 €

Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι eva5490

Το Tns γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι eva5490 είναι η τέλεια προσθήκη στον κήπο σας! Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το γλαστράκι θα φωτίσει και θα ομορφύνει τον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν για τον εξωτερικό σας χώρο!
Τιμή 1,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona kids αφρόλουτρο για κορίτσια 750ml

Το απαλό αφρόλουτρο για κορίτσια SEPTONA calm n' care KIDS, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμά του κάνουν το μπάνιο διασκέδαση!

Τιμή 2,73 €

Vileda ανταλλακτικό συστήματος σφουγγαρίσματος 1-2 spray max

Το ανταλλακτικό Επίπεδης Σφουγγαρίστρας 1-2 Spray Max είναι μια σφουγγαρίστρα διπλής όψεως και είναι πάντα έτοιμη για χρήση. Αφαιρέστε γρήγορα και εύκολα σκόνη, βρωμιές, επίμονους λεκέδες, ακόμη και το 99% των βακτηρίων και ιών μόνο με το νερό*. Το πανί πλένεται στους 60oC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Αγοράστε το δικό σας ανταλλακτικό Vileda 1-2 SprayMax τώρα! * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και Bovine Coronavirus από ξύλινα πατώματα και κεραμικά πλακάκια μετά από δοκιμές σε εργαστήριο.

Τιμή 4,50 €

Doritos πατατάκια barbeque 100gr

Τραγανά Doritos τσιπς καλαμποκιού με γεύση Barbeque για να τα απολαμβάνεις μόνα τους ή μετά από βουτιά στις λαχταριστά Doritos Dips.

Τιμή 1,68 €

Βίκος βυσσινάδα 6x330ml

Τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα δημιουργούν τα πιο ξεχωριστά αναψυκτικά και υπόσχονται πραγματική απόλαυση χάρη στη μοναδική τους γεύση.

Τιμή 3,55 €

Παπαδοπούλου krispies σίτου 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τιμή 1,42 €