• ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΞ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΛΕΥΚΑ 100TMX L PRACTIC
  • ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΞ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΛΕΥΚΑ 100TMX L PRACTIC

ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΞ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΛΕΥΚΑ 100TMX L PRACTIC

48308
5203399300231
3,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ κρεμαστρα παιδικη 6 τεμ

Η Κυκλωψ κρεμαστρα παιδικη 6 τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα ρούχα των παιδιών σας με έναν εύκολο και πρακτικό τρόπο. Με αυτές τις κρεμάστρες, τα ρούχα θα είναι πάντα τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Η ποιότητα κατασκευής τους εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ το χαρούμενο και παιχνιδιάρικο design τους θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν παιδικής κρεμ
Τιμή 1,32 €

NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN PEARL & BEAUTY

Ανακαλύψτε τη λάμψη και την ομορφιά με το NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN PEARL & BEAUTY. Με τη μοναδική σύνθεσή του, αυτό το roll-on σας χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας για όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα.
Τιμή 2,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα M/L/XL 100τεμ

Τα Practic γάντια βινυλίου διαφανές χωρίς πούδρα σε μεγέθη M/L/XL είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την άνετη εφαρμογή τους, θα νιώσετε ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που τα φοράτε. Μην αφήνετε τίποτα να έρθει στον δρόμο της προστασίας σας - επιλέξτε Practic γάντια βινυλίου για αξιόπιστη προστασία και ασφάλεια.
Τιμή 2,78 €

Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr

Τα Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr είναι η τέλεια γευστική απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του σουσαμιού και την γλυκιά νότα των σταφιδών, αυτά τα μουστοκούλουρα θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία που δεν ξεχνιέται. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τα μουστοκούλουρα της εταιρίας Φαίδων.
Τιμή 3,55 €

Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 175gr

Ελαφριές σοκολατένιες μπαλίτσες με τραγανή γέμιση από βύνη και γάλα. Αποτελούν ιδανικό σνακ, τέλειο κέρασμα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως υλικό σε τούρτες & κέικ.

Τιμή 4,21 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού