• Κυψελη μελι 920gr, ελληνικο  - 1
  • Κυψελη μελι 920gr, ελληνικο  - 1

Κυψελη μελι 920gr, ελληνικο

Η κυψέλη μελιού 920gr που προσφέρει η εταιρία μας είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με τη φρεσκάδα και την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το πλούσιο άρωμα και την γλυκιά γεύση του μελιού μας, που προέρχεται από τις καθαρές ελληνικές φύσεις. Κάντε μια ξεχωριστή επιλογή και απολαύστε τη μυστική συνταγή μας που θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση της. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του μελι
35078
5200104490010
7,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rat billen παστα 150gr,

Η Rat billen παστα 150gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή γεύση σε κάθε δείγμα. Με τη μοναδική της σύνθεση, θα σας καταπλήξει με την απαλή υφή και τον εκλεπτυσμένο γευστικό συνδυασμό. Αποκτήστε την Rat billen παστα 150gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ πινέλο λαδομπογιάς No15

Το πινέλο λαδομπογιάς No15 είναι ένα πινέλο που χρησιμοποιείται κυρίως για την εφαρμογή λαδομπογιάς σε καμβά ή άλλες επιφάνειες. Οι κύκλωψ πινέλο είναι γνωστοί για την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους, καθώς και για την ακρίβεια και απόδοσή τους στην εφαρμογή της μπογιάς. Είναι ιδανικό για λεπτομέρειες και λεπτές γραμμές και προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στον καλλιτέχνη ή στον ερασιτέχνη ζωγράφο.

Τιμή 0,70 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 7 ξανθό 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με σοκολατα 5x42gr

Απολαύστε την τραγανή γεύση των Nature Valley τραγανών μπαρών βρώμης με σοκολάτα! Με 5 μπάρες στη συσκευασία, αυτό το υγιεινό σνακ είναι ιδανικό για να σας δώσει ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να αγοράσετε ξανά και ξανά!
Τιμή 3,41 €

ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ESPRESSO

Οι ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ESPRESSO είναι ο ιδανικός συνοδός για μια γευστική εμπειρία. Απολαύστε την απίστευτη γεύση του espresso χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, για ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τις ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ESPRESSO τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,89 €