• ΛΑΜΠΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ ΓΥΑΛΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ 670ΜΛ
  • ΛΑΜΠΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ ΓΥΑΛΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ 670ΜΛ

ΛΑΜΠΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ ΓΥΑΛΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ 670ΜΛ

48290
5200111875480
3,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΩΛ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ PC Φ 7,2cm ΜΑΥΡΟ GS-07

Το μπολ στρογγυλό PC διαμέτρου 7,2cm σε μαύρο χρώμα είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε τραπέζι. Με το μοντέρνο του design και την κομψή εμφάνιση, θα δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Ιδανικό για το σερβίρισμα των αγαπημένων σας γευμάτων και εκδηλώσεων, αυτό το μπολ θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 1,07 €

Μπωλ sahra 1,2lt dc-855

Το Μπωλ sahra 1,2lt dc-855 είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και το μοναδικό του design. Με χωρητικότητα 1,2 λίτρων, αυτό το μπωλ είναι ιδανικό για κάθε σας ανάγκη. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά.
Τιμή 0,84 €

Κυκλωψ καλαθι γραφειου νο 555

Το Κυκλωψ καλάθι γραφείου νο 555 της εταιρίας είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε γραφείο. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, προσφέρει άνεση και οργάνωση στον χώρο εργασίας σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο για μακροχρόνια χρήση. Με τον Κυκλωψ καλάθι γραφείου νο 555, η τάξη και η λειτουργικότητα έρχονται στο επίκεντρο της εργασίας σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασ
Τιμή 1,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr

Ο καφές Bianchi Coffee Espresso Rosso είναι ένας πλούσιος και αρωματικός καφές σε κόκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Η συσκευασία του περιέχει 250γραμμάρια καφέ και προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γεύσης και αρώματος.

Τιμή 5,10 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ είναι το τέλειο προϊόν για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια λύση για το πλύσιμο των ρούχων της. Με την υψηλή ποιότητα της Ariel και την ευκολία χρήσης των κάψουλων, τα ρούχα σας θα είναι καθαρά και φρέσκα με ελάχιστη προσπάθεια. Αποκτήστε τώρα το Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 34τεμ και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
Τιμή 11,59 €

Babycare calming μωρομάντηλα 3x63τεμ

Τα Babycare calming μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη φροντίδα του μωρού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που περιέχει φυσικά συστατικά, αυτά τα μωρομάντηλα προσφέρουν απαλή και αποτελεσματική φροντίδα για το δέρμα του μωρού σας. Εξασφαλίζουν ότι το μωρό σας θα αισθάνεται άνετο και καθαρό κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αγοράσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και το μωρό σας
Τιμή 2,74 €

Practic αρωματικό κρεμαστό για ντουλάπες λεβάντα 4τεμ

PRACTIC ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΛΕΒΑΝΤΑ (4τεμ) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στη ντουλάπα σας. Η εκλεπτυσμένη μυρωδιά της λεβάντας θα σας χαλαρώσει και θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το υπέροχο προϊόν!
Τιμή 0,84 €

Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml

Το Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει λευκά ρούχα που διαρκούν, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί, κάνοντας τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε το Κάθριν λουλάκι λευκαντικό υγρό 275ml τώρα και ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας με ένα μόνο κλικ!

Τιμή 3,85 €