• ΦΥΤΙΛΑΚΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΚΑΣΕΤΙΝΑ
  • ΦΥΤΙΛΑΚΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΚΑΣΕΤΙΝΑ

ΦΥΤΙΛΑΚΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΚΑΣΕΤΙΝΑ

48285
5200111875213
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pummaro κονκασέ ψιλοκομμένο κλασικό 400gr

Ανακαλύψτε τη γεύση της παράδοσης με το PUMMARO ΚΟΝΚΑΣΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 400gr. - (ΚΛΑΣΣΙΚΟ). Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των χειροποίητων συστατικών που θα σας ταξιδέψουν στην καρδιά της Ιταλίας. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της καλύτερης ποιότητας προϊόντα. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Τιμή 1,02 €

Wella classic λακ 250ml no 3 extra strong

Η Wella Classic λάκ 250ml no 3 Extra Strong είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που προσφέρει δυνατό κράτημα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα. Με αυτή τη λάκ, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αναδιαμόρφωση. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Vidal αφρόλουτρο sensual touch 500ml

Αφρόλουτρο με άρωμα καμέλιας που συνδυάζεται αρμονικά με τις λεπτές νότες του κεχριμπαριού, αγκαλιάζοντας το σώμα σαν χάδι.

Τιμή 1,73 €

Έψα πορτοκαλάδα 6x330ml

Αναψυκτικό με πλούσια περιεκτικότητα 20% σε χυμό πορτοκαλιού με ανθρακικό και γεύση που δροσίζει και αναζωογονεί. Με άρωμα και την πλούσια γεύση της αυθεντικής συνταγής ΕΨΑ που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο, φτιαγμένη από φρέσκα, ζουμερά, γλυκά Ελληνικά πορτοκάλια.

Χωρίς χρωστικές ουσίες.

Τιμή 3,64 €

AIM οδοντόκρεμα white now 75ml

Η AIM White NOW με τη White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας. Άμεσα, 1 τόνος λευκότερα δόντια*.

Με φθόριο, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,31 €

Arion food δημητριακά τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 2kg

Οι τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 2kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό. Αφράτες και νόστιμες, αυτές οι νιφάδες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απολαύστε τις μόνες τους ή προσθέστε τις σε γάλα ή γιαούρτι για ένα ακόμα πιο γευστικό γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Arion food!
Τιμή 10,06 €