• Νέο
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΓΙΓΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΓΙΓΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ LABICO ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΓΙΓΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ

50924
5202630150246
2,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea body lotion 400ml express hydration

Η Nivea body lotion 400ml express hydration είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που αναζητάτε άμεση ενυδάτωση και απαλότητα στο δέρμα σας. Με τη μοναδική της φόρμουλα, αυτή η λοσιόν σώματος χαρίζει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα. Απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα και αφήνει το δέρμα σας μεταξένια απαλό. Αφήστε τη Nivea body lotion 400ml express hydration να σας περιποιηθεί και να σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ενυδατωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 5,60 €

TNS ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ (12τεμ.)

Το TNS μανταλάκι σιλικόνης είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του σιλικόνης, αυτά τα μανταλάκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στιλ σας!
Τιμή 0,73 €

Palmolive σαπουνi 90gr 3+1 δωρο olive

Το Palmolive σαπούνι 90gr 3 σε 1 με δώρο ελαιόλαδο είναι η ιδανική επιλογή για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση του δέρματος. Απολαύστε την αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 1,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Μελετιάδης λουκούμια βανίλιας 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που προσφέρει λουκούμια με γεύση βανίλιας από την εταιρεία Μελετιάδης. Το λουκούμι είναι ένα παραδοσιακό εδέσμα που παρασκευάζεται από εκχύλισμα ζελέ φρούτων ή φυτικών ριζών, και συνήθως περιέχει ζάχαρη για γλυκύτητα και υφή.

Τιμή 2,30 €
Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 750ml Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 750ml
Περιορισμένη προσφορά!

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 750ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Lemon προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,85 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Jumbo crunchy waves κρέμα και άνιθος χωρίς γλουτένη 90gr

Η Jumbo crunchy waves κρέμα και άνιθος χωρίς γλουτένη 90gr από την Ohonos snacks θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση της. Απολαύστε ένα νόστιμο σνακ χωρίς αναστολές και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της!
Τιμή 1,12 €

Μπλοκ ακουαρελας α3 12φ νο 4 36083

Η μπλοκ ακουαρέλας Α3 με 12 φύλλα της εταιρίας 36083 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε καλλιτέχνη. Με την υψηλή ποιότητα των χαρτιών του και την απαράμιλλη απόδοση των χρωμάτων, αυτό το μπλοκ θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε αριστουργήματα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την τέχνη σας με αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 2,77 €

Evergreen αλάτι ιμαλαΐων χονδρό 1kg

Χονδρό αλάτι Ιμαλαΐων της εταιρείας Evergreen Organics σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Το αλάτι αυτό περιέχει έως και 84 διαφορετικά στοιχεία, μερικά εκ των οποίων είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το συνηθισμένο αλάτι, στο μαγείρεμα, σαν καρύκευμα στο φαγητό καθώς και στη συντήρηση των τροφίμων και στην παρασκευή παστών ψαριών και τουρσί. Έχει κοκκινωπό ή ροζ χρώμα, με ορισμένους κρυστάλλους να έχουν ένα υπόλευκο προς διαφανές χρώμα.

Τιμή 1,84 €