• Mentos τσιχλοκαραμέλες με γεύση μέντα 20x38gr Mentos - 1
  • Mentos τσιχλοκαραμέλες με γεύση μέντα 20x38gr Mentos - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMentos

Mentos τσιχλοκαραμέλες με γεύση μέντα 20x38gr

Οι Mentos τσιχλοκαραμέλες με γεύση μέντα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα δροσιστικό γλυκό γεύσης. Με τη μοναδική τους σύνθεση και την αναζωογονητική γεύση της μέντας, αυτές οι τσιχλοκαραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστά κάθε φορά που τις δοκιμάζετε. Απολαύστε τις Mentos τσιχλοκαραμέλες με γεύση μέντα σε πρακτική συσκευασία 20x38gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη φρεσκάδα και τη γεύση τους σε κάθε διάθεση.
15644
8710800967282
14,98 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Halls καραμέλες κανέλα χωρίς ζάχαρη 20x32gr

Οι καραμέλες Halls με γεύση κανέλας χωρίς ζάχαρη είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια φρέσκια αναπνοή και να αναζωογονηθείτε. Με τη μοναδική τους γεύση και την αναζωογονητική τους επίδραση, σίγουρα θα σας κερδίσουν. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 20x32gr και απολαύστε τις καραμέλες Halls οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση τους!
Τιμή 17,38 €

Halls καραμέλες κλασικές χωρίς ζάχαρη 12x28gr

Οι Halls καραμέλες original χωρίς ζάχαρη 12x28gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική αίσθηση. Με τη μοναδική τους γεύση και την ανακουφιστική τους δράση, οι καραμέλες Halls θα σας κρατήσουν αναζωογονημένους και ενεργούς όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 12x28gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους όπου και αν βρίσκεστε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να απολαύσετε τις καραμέλες Halls και να αισθανθείτε αναζωογονημένοι κάθε στ?
Τιμή 11,57 €

Έλμα μαστίχα χίου με λεμόνι χωρίς ζάχαρη 10τεμ

Η μαστίχα της Χίου συναντά το φρέσκο λεμόνι σε ένα απόλυτα αρμονικό μείγμα, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό πανδαισίαμα. Απολαύστε τη φρεσκάδα του λεμονιού σε συνδυασμό με την αξεπέραστη γεύση της μαστίχας της Χίου, χωρίς ζάχαρη, σε ένα πρωτότυπο προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη γεύση. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 7,62 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά με γεύση πορτοκάλι 22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά με γεύση πορτοκάλι 22gr της εταιρίας Maoam είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση με έντονη γεύση πορτοκάλι. Με τη μοναδική τους υφή και γεύση, τα MAOAM ζαχαρωτά θα σας καθηλώσουν από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που σίγουρα θα σας κερδίσει!

Τιμή 0,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Tsakmaki αναπτήρας turbo

Ο αναπτήρας turbo 708 της εταιρίας Tsakmaki είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την ευκολία χρήσης. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα που θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τον Tsakmaki αναπτήρα turbo 708 τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το κάπνισμα.
Τιμή 1,48 €

Kynocat γατοτροφή για πλήρης και ισορροπημένη διατροφή 1,5kg

Η Kynocat γατοτροφή είναι η ιδανική επιλογή για να εξασφαλίσετε την πλήρη και ισορροπημένη διατροφή της γάτας σας. Με την προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεσή της, η Kynocat παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που η γάτα σας χρειάζεται για να παραμείνει υγιής και ενεργή. Αποκτήστε τώρα την Kynocat για τη γάτα σας και προσφέρετε της μια γευστική απόλαυση που θα την κάνει να αισθάνεται ευτυχισμένη και ικανοποιημένη.
Τιμή 3,21 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας spray 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 2,58 €