• Ζαχαριερα 220ml 6618101  - 1
  • Ζαχαριερα 220ml 6618101  - 1

Ζαχαριερα 220ml 6618101

Η Ζαχαριέρα 220ml 6618101 της εταιρίας είναι η ιδανική λύση για να διατηρείτε τη ζάχαρη σας φρέσκια και οργανωμένη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ευκολία χρήσης, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την κουζίνα σας χωρίς αυτήν την πρακτική ζαχαριέρα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
22958
5200706900511
3,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Luxury κουτι patisserie no 6 sweet stories 10kg

Το Luxury κουτί patisserie no 6 sweet stories 10kg είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση του. Με ποικιλία γεύσεων που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική επιθυμία, αυτό το κουτί πατισερί θα σας ταξιδέψει σε μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γλυκιά απόλαυση που προσφέρει αυτό το προϊόν.
Τιμή 16,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα

Το Cook αντικολλητικό χαρτί 18 φύλλα είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαγειρική σας δημιουργία. Με την εξαιρετική του ποιότητα, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας δεν θα κολλήσουν στο τηγάνι, εξασφαλίζοντας έτσι τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Επιπλέον, τα 18 φύλλα προσφέρουν μακροχρόνια χρήση και αντοχή. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στο μαγείρεμα σας!
Τιμή 1,16 €

Oki Doki πλαστικά ποτήρια διάφανα 430ml 36τεμ

Τα διάφανα πλαστικά ποτήρια Oki Doki 430ml είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εκδήλωση. Με μια χωρητικότητα 430ml και μια διάφανη σχεδίαση, τα ποτήρια αυτά είναι ιδανικά για κάθε είδους ποτό. Ανθεκτικά και πρακτικά, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους καλεσμένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε το event σας με τα ποτήρια Oki Doki!
Τιμή 1,79 €

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,17 €

Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m

Ανακαλύψτε το νέο Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m και εξασφαλίστε όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση σας περιμένει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας βοηθήσει σε κάθε σας εργασία.
Τιμή 1,48 €

Anatoli κανέλλα σε ξύλο 50gr

Ανακαλύψτε την απαλή και ευωδιάζουσα κανέλλα σε ξύλο 50gr από την εταιρία Anatoli. Με την Anatoli κανέλλα, θα δώσετε μια μοναδική νότα γεύσης στις αγαπημένες σας συνταγές. Αφεθείτε στην ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 2,60 €