• MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 3ΠΛΟ 3Φ ΛΕΥΚΟ
  • MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 3ΠΛΟ 3Φ ΛΕΥΚΟ

MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 3ΠΛΟ 3Φ ΛΕΥΚΟ

47920
5202505020186
2,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns prime λεμονοστιφτης πλαστικος λευκοσ je-601d

Ο Tns prime λεμονοστίφτης πλαστικός λευκός je-601d είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε ντομάτα ή λεμόνι που χρειάζεστε στην κουζίνα σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας παρέχει την απόλυτη εμπειρία στο στίβο των φρούτων. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τον σήμερα για να απολαύσετε τα φρέσκα χυμούς σας με άνεση και ευκολία.
Τιμή 14,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Tulip καραμέλες με ούζο 1kg

Οι καραμέλες Tulip με ούζο είναι γλυκά που περιέχουν το γνωστό αλκοολούχο ποτό ούζο στη γεύση τους. Το ούζο είναι ένα ανισόμερο ποτό με έντονη γεύση ανηθίληκης και ανταγωνιστικών αρωμάτων, και χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

Τιμή 5,86 €

Trata τονοσαλάτα μεξικάνα 2x160gr

Η τονοσαλάτα Mexicana TRATA είναι ένα έτοιμο ολοκληρωμένο γεύμα, νόστιμο και θρεπτικό! Τρυφερά κομμάτια τόνου υψηλής ποιότητας, συνδυάζονται ιδανικά με λαχανικά της ελληνικής γης, όπως φασόλια, καλαμπόκι, καρότο, πράσινες και κόκκινες πιπεριές, προσφέροντας μία από τις πιο δημοφιλείς τονοσαλάτες. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,39 €

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark κλασική 90gr

Mε υπέροχη γεύση κακάο, από σπόρους εξαιρετικής ποιότητας, με την υπογραφή της μοναδικής εταιρείας στην Ελλάδα, που ελέγχει όλη την παραγωγική διαδικασία της σοκολάτας, από τον σπόρο του κακάο, μέχρι το τελικό προϊόν. Μια σοκολάτα υψηλών απαιτήσεων, πέρα από κάθε προσδοκία.

Τιμή 2,17 €

Fun deco χαρτί υγείας 3φυλλο 8x75gr

Το χαρτί υγείας Fun Deco 3φύλλο είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο, το κουζίνα ή οπουδήποτε χρειάζεστε υγιεινή προστασία. Με μέγεθος 8x75gr, προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και απορροφητικότητα. Το χαρτί υγείας Fun Deco έχει επίσης διακριτικό και χαρούμενο σχεδιασμό που θα φωτίσει τον χώρο σας. Απολαύστε την ποιότητα και το στυλ με το χαρτί υγείας Fun Deco!

Τιμή 2,40 €