• ΕΥΡΗΚΑ EXPRESS ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ 900ml
  • ΕΥΡΗΚΑ EXPRESS ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ 900ml

ΕΥΡΗΚΑ EXPRESS ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ 900ml

47535
5201137094053
3,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg)

Απολαύστε την αγνή γεύση της θάλασσας με το ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg). Φρέσκο, πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και πάντα προσεκτικά επιλεγμένο από το κατάστημά μας. Με μία ματιά, θα νιώσετε την απόλυτη ποιότητα και φρεσκάδα που προσφέρουμε. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει τη γεύση της θάλασσας και απολαύστε κάθε μέρος αυτού του εξαιρετικού προϊόντος. Αγοράστε τώρα και δώστε στον εαυτό σας την απόλυτη γευστική εμπειρία! Μόν
Τιμή 23,68 €

Pepsi max αναψυκτικο 6x330ml lime

Αναζωογονητικό αναψυκτικό Pepsi Max με γεύση lime, σε πρακτική συσκευασία 6x330ml. Απολαύστε το δροσιστικό αυτό ποτό και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας συλλογή Pepsi Max και απολαύστε την αγαπημένη σας γεύση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Απλά αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση του Pepsi Max lime!
Τιμή 3,94 €

Κυκλωψ φαρασακι σκουπακι σετ α

Το Κυκλωψ φαρασάκι σκουπάκι σετ α είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματική λειτουργία του, το σκουπάκι Κυκλωψ θα κάνει τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο και εύκολο. Μην αφήνετε τη βρωμιά να σας ενοχλεί, αποκτήστε το Κυκλωψ φαρασάκι σκουπάκι σετ α και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 1,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori αφρόλουτρο hammam 500ml

Αφρόλουτρο που μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα σε μία πολύτιμη εμπειρία ενώ με το δελεαστικό του άρωμα ταξιδεύει στην Ανατολή. Με έλαιο Argan ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα απαλό και βελούδινο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 3,84 €

Endless σακούλες απορριμμάτων μπλε με κορδόνι 52x75cm 45lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Endless, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Είναι φτιαγμένες από ανθεκτικό υλικό, υψηλής αντοχής.

Τιμή 1,16 €

Αμπέλου φως αγιωργίτικο ροζέ οίνος 750ml

Ο Αμπέλου Φως Αγιωργίτικο ροζέ οίνος σε συσκευασία 750ml είναι μια εκλεκτή επιλογή για όσους αναζητούν έναν απολαυστικό ροζέ οίνο. Κατασκευάζεται από την ποικιλία Αγιωργίτικο, μια ελληνική ποικιλία που προσφέρει εξαιρετικό ροζέ κρασί με φρουτώδη χαρακτήρα.

Τιμή 4,87 €

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι ζυμωτό 1kg

Το αλεύρι ζυμωτό 1kg της εταιρίας Μύλοι Αγίου Γεωργίου είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και αφράτα ψωμιά, γλυκά και γεμιστά. Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση του, θα μετατρέψει τις συνταγές σας σε απόλαυση για όλη την οικογένεια. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που κάνει η ποιότητα!
Τιμή 2,66 €

Adoro γάλα ελαφρύ 1,5% 1lt

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, καταναλώνεται ζεστό ή κρύο, είναι ιδανικό για τον καφέ αλλά και για μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 1,36 €