• 7 Days mini τσουρεκάκι με μους κακάο 85gr 7 Days - 1
  • 7 Days mini τσουρεκάκι με μους κακάο 85gr 7 Days - 2
  • 7 Days mini τσουρεκάκι με μους κακάο 85gr 7 Days - 1
  • 7 Days mini τσουρεκάκι με μους κακάο 85gr 7 Days - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα της7 Days

7 Days mini τσουρεκάκι με μους κακάο 85gr

Αφράτο και γευστικό τσουρεκάκι µε γέµιση μους κακάο.

1219
5201360188017
1,32 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 1597kJ/380kcal
Λιπαρά 15g
εκ των οποίων κορεσμένα 8,5g
Υδατάνθρακες 50g
εκ των οποίων σάκχαρα 21g
Πρωτεΐνες 10g
Αλάτι 0,35g
Συστατικά
Ζύμη: αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ζάχαρη, φοινικέλαιο, μαγιά, ΑΥΓΟ παστεριωμένο, σταθεροποιητής (σορβιτόλη), βούτυρο (ΓΑΛΑ), σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, γαλακτωματοποιητής (μόνο- και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων), αλάτι, βανιλλίνη, συντηρητικό (προπιονικό ασβέστιο).
Γέμιση κρέμα κακάο 24%: ζάχαρη, φοινικέλαιο, αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη, άπαχο ΓΑΛΑ σκόνη, γαλακτωματοποιητής (πολυγλυκερίδια των λιπαρών οξέων), αιθυλική αλκοόλη, βανιλλίνη, πηκτικό μέσα (αλγινικό νάτριο), συντηρητικό (σορβικό κάλιο). Η γέμιση κρέμα κακάο περιέχει 7% αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη.
Παράγεται σε εργοστάσιο που διαχειρίζεται ως πρώτες ύλες: ΑΡΑΧΙΔΕΣ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΦΙΣΤΙΚΙΑ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΚΑΝ, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΣΕΛΙΝΟ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
CHIPITA GLOBAL AE, 12ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, 144 52 Μεταμόρφωση, Αττική, Ελλάδα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φαίδων τσουρεκάκια σε ατομική συσκευασία 8x40gr

Τα Φαίδων τσουρεκάκια είναι η τέλεια λύση για ένα γρήγορο, νόστιμο και ικανοποιητικό σνακ! Με μια μοναδική γεύση και πλούσια υφή, αυτά τα τσουρεκάκια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 3,82 €

Φαίδων τσουρέκι με γέμιση κρέμα κακάο 420gr

Το Φαίδων τσουρέκι με γέμιση κρέμα κακάο 420gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα! Η νόστιμη και αφράτη ζύμη του τσουρεκιού συνδυάζεται με την πλούσια κρέμα κακάο, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του Φαίδων τσουρεκιού στο σπίτι σας!
Τιμή 5,01 €

7 Days mini τσουρεκάκι 75gr

Τσουρεκάκι με αφράτη ζύμη. Το σνακ που σας γεμίζει θετική ενέργεια, σας φτιάχνει τη διάθεση και σας κάνει να νοιώθετε καλά.

Τιμή 1,32 €

Φαίδων τσουρεκάκι 80gr

Το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια παραδοσιακή αρτοποιία στην Ελλάδα. Με την πλούσια γεύση του τσουρεκιού και την τραγανή υφή του, το Φαίδων τσουρεκάκι 80gr είναι ιδανικό για ένα γρήγορο γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 1,04 €

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Alufix σακούλες απορριμμάτων με άρωμα ωκεανού 53x71cm 40lt 10τεμ

Οι Alufix σακούλες απορριμμάτων με άρωμα ωκεανού 53x71cm 40lt 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Alufix, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και οργανωμένο. Η ευχάριστη μυρωδιά του ωκεανού θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας σε κάθε χώρο. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τώρα τις Alufix σακούλες απορριμμάτων για ένα καθαρότερο και πιο οργανωμένο σπίτι!
Τιμή 0,63 €

Iris λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 8mm x6m

Το Iris λάστιχο ραπτικής είναι ένα λεπτό λάστιχο που χρησιμοποιείται στη ραπτική για τη δημιουργία ελαστικών ραφών. Το συγκεκριμένο λάστιχο είναι πλακές μορφής, λευκού χρώματος και διαστάσεων 8mm x 6m. Είναι κατάλληλο για διάφορες ραπτικές εφαρμογές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούχα, καλλυντικά, διακοσμητικά και άλλα χειροτεχνικά έργα.
Τιμή 1,16 €

Τυρολέζα ρύζι μπονέτ 5kg

Ρύζι μπονέτ από την εταιρεία Τυρολέζα, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες για θρεπτικά και νόστιμα πιάτα. Ιδανικό για ριζότο και σπυρωτό πιλάφι.

Τιμή 9,74 €

Uniglass marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού 28cl 12τεμ 51037

Το σετ ποτηριών Uniglass Marocco είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με γυάλινη κατασκευή 28cl και 12 τεμάχια, αυτά τα ποτήρια νερού προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα. Απολαύστε το πρωινό σας ρόφημα ή το δείπνο σας με στυλ και φινέτσα. Αποκτήστε τα σήμερα και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το Uniglass Marocco σετ ποτήρια γυάλινα νερού!
Τιμή 9,20 €

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό χαμομήλι 750ml

Το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dettol παρέχει στο δέρμα σας μια απαλή αίσθηση καθαριότητας. Η μοναδική σύνθεσή του για ευαίσθητες επιδερμιδες αφήνει στα χέρια σας μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Τιμή 3,55 €