• TOSHIBA AA (4τεμ.) (R6KG SP-4PEW) (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,02€)
  • TOSHIBA AA (4τεμ.) (R6KG SP-4PEW) (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,02€)

TOSHIBA AA (4τεμ.) (R6KG SP-4PEW) (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,02€)

47515
4904530115493
0,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πιατα επαναχρησιμοποιουμενα 17cm 40τεμ lariplast

Τα Πιατα επαναχρησιμοποιουμενα 17cm 40τεμ lariplast είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα πιάτα είναι ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Με το μοντέρνο σχεδιασμό τους και το μέγεθος 17cm, θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τα τώρα και δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας!
Τιμή 2,53 €

ΑΝΘΕΜΙΑ ΜΕΛΙ ΠΕΤ 500gr. - (ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ)

Η ανθεμία μελι πετ 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της ανθεμίας σε κάθε κουταλιά και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της φύσης σε κάθε δόση.
Τιμή 3,29 €

TNS ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ - (55109)

Ανανεωτικός λεμονοστίφτης πλαστικός για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φρέσκου χυμού λεμονιού. Με τον πλαστικό λεμονοστίφτη της TNS, μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας χυμό σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς την περιπλοκή της χειρονακτικής στύψης. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 1,16 €

Tns χαλακι γουνα 60x90cm normal shape rug-90

Ανανεωτικό, μοντέρνο χαλάκι γούνας 60x90cm από την Tns. Με μοναδικό design και χρώματα που ξεχωρίζουν, αυτό το χαλάκι θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Απολαύστε την απαλότητα και την ποιότητα που προσφέρει η Tns με αυτό το υπέροχο χαλάκι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στιλ και ποιότητα.
Τιμή 10,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Ωμέγα ρύζι γλασσέ 5kg

Το ρύζι γλασσέ Ωμέγα είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας ρύζι με μεγάλα, λαμπερά κόκκους. Έχει εξαιρετική γεύση και αρωματικότητα, και είναι ιδανικό για πολλές διαφορετικές συνταγές. Αυτή η συσκευασία περιέχει 5kg ρυζιού γλασσέ, που είναι αρκετό για πολλές μαγειρικές ευκαιρίες.
Τιμή 9,09 €

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ άνθρακα 2x20τεμ

Μαύρα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με ενεργό άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η σύνθεση τους ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει Detox αποτέλεσμα.

Τιμή 2,69 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray για ανοξείδωτες επιφάνειες 250ml

Ανανεώστε τη λάμψη των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό spray 250ml. Κάντε τα ανοξείδωτα επιφάνειες να λάμψουν ξανά και να δείχνουν σαν καινούργιες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 4,51 €