• ΑΝΘΕΜΙΑ ΜΕΛΙ ΠΕΤ 500gr.
  • ΑΝΘΕΜΙΑ ΜΕΛΙ ΠΕΤ 500gr.

ΑΝΘΕΜΙΑ ΜΕΛΙ ΠΕΤ 500gr. - (ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ)

Η ανθεμία μελι πετ 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της ανθεμίας σε κάθε κουταλιά και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της φύσης σε κάθε δόση.
37550
5200104491758
3,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 65110 καραφα ossa 1lt

Η Uniglass 65110 καράφα ossa 1lt είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την κομψότητά του. Με μοναδικό σχεδιασμό και χωρητικότητα 1lt, αυτή η καράφα θα δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο εντυπωσιακό προϊόν που θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 2,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό χαμομήλι 750ml

Το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dettol παρέχει στο δέρμα σας μια απαλή αίσθηση καθαριότητας. Η μοναδική σύνθεσή του για ευαίσθητες επιδερμιδες αφήνει στα χέρια σας μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Τιμή 3,55 €

Milka μπισκότα βάφλας με σοκολάτα 150gr

Τρυφερή σοκολάτα Milka σε συνδυασμό με βαφλάκια που λιώνουν στο στόμα. Απολαύστε τη γεύση της παιδικής αθωότητας με κάθε δαγκωμό. Αποκτήστε τα Milka μπισκότα βάφλας τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση!
Τιμή 1,89 €

Axion συμπυκνωμένο πολυκαθαριστικό για δύσκολους ρύπους 750ml

Καινοτόμο προϊόν. Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες (μελάνια, λάδια, γράσα, αίμα, σκουριά, κρασί κλπ) ακόμα και από τις ευαίσθητες επιφάνειες (μάρμαρα, inox, ξύλα, βιομηχανικά δάπεδα κλπ).

Περιέχει ευχάριστο άρωμα και διαλύτες για να δρα γρήγορα.

Τιμή 2,50 €

Vidal αφρόλουτρο energy & sport 500ml

Το ανδρικό αφρόλουτρο της Vidal σε gel, προσφέρει τόνωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 1,73 €