• -1,19 €
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr Χαΐτογλου - 2
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr Χαΐτογλου - 3
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr Χαΐτογλου - 2
  • Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr Χαΐτογλου - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΧαΐτογλου

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη απόλαυση στο γεύμα τους. Με την πλούσια γεύση του φυστικοβουτύρου και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε το σε φρυγανισμένο ψωμί, σε smoothies ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεσηκωθούν!
16183
5201049404018
2,86 €
4,05 €
Έκπτωση -1,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agrifreda chocofreda πραλίνα φουντουκιού 400gr

Η Agrifreda Chocofreda είναι μια εταιρεία που παράγει νόστιμες πραλίνες φουντουκιού. Η πραλίνα φουντουκιού της εταιρείας έχει βάρος 400gr και είναι ιδανική για όσους λατρεύουν το γλυκό συνδυασμό του φουντουκιού με τη σοκολάτα. Μπορείτε να την απολαύσετε ως επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,83 €

Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 400gr

Χάρη στη μοναδική της αμίμητη συνταγή και τη χρήση απλών και επιλεγμένων υλικών μπορεί να είναι μέρος του πρωϊνού, σνακ ή η πρωταγωνίστρια σε μια γιορτή για να γεμίσει τις ζεστές κρέπες! Και αν αυτό δεν σας αρκεί, αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει φτιάχνοντας τούρτες, επιδόρπια και σνακς με NUTELLA®! Οι ιδέες είναι ατέλειωτες, αλλά η επιτυχία με τη NUTELLA® είναι εγγυημένη!

Τιμή 3,91 €

Sisinni protein rich 23% αμυγδαλόκρεμα 320gr

Η αμυγδαλόκρεμα Sisinni protein rich 23% είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με 23% πρωτεΐνης, αυτή η κρέμα αμυγδάλου προσφέρει μια εξαιρετική πηγή ενέργειας και θρεπτικών ουσιών. Απολαύστε την μόνη της ή προσθέστε την σε φρούτα, δημητριακά ή γιαούρτι για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κρατήσει ενεργούς και ικανοποιημένους όλη την ημέρα. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση και την υψη
Τιμή 4,19 €

Sisinni κρέμα φουντουκιού για vegan 1kg

Η Sisinni κρέμα φουντουκιού για vegan 1kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και νόστιμη εναλλακτική στην τυπική κρέμα φουντουκιού. Με φυσικά συστατικά και χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, αυτή η κρέμα θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαριστημένοι με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα της Sisinni κρέμας φουντουκιού και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα.
Τιμή 4,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις σε συσκευασία 3x1kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αυτό το πολυχρηστικό αλεύρι καλύπτει μια ευρεία γκάμα συνταγών, από ψωμί και ζυμαρικά μέχρι γλυκά και πίτες.

Τιμή 3,07 €

Σωσάκι με καπάκι 180ml 6oz 50τεμ

Το σωσάκι με καπάκι 180ml 6oz 50τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή κατά τη μεταφορά τους. Με το εύκολο κλείσιμο και το ανθεκτικό υλικό, αυτό το σωσάκι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα για περισσότερο χρόνο!
Τιμή 3,10 €

Λαχανοκόπτης με βίδα

Ανακαλύψτε τον πιο εύκολο τρόπο για να κόψετε τα λαχανικά σας με τον λαχανοκόπτη με βίδα! Με την ευκολία και την ακρίβεια που προσφέρει αυτός ο λαχανοκόπτης, θα είστε σε θέση να παρασκευάσετε υγιεινά γεύματα με λιγότερο κόπο και χρόνο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας λαχανοκόπτη με βίδα σήμερα!
Τιμή 4,64 €

Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr

Ανακαλύψτε τη γεύση του αγαπημένου Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr. Ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Απολαύστε το σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τη γεύση του να σας ταξιδέψει. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση του Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr!
Τιμή 0,66 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Τριαντάφυλλο πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr! Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις και απολαύστε κάθε μπουκιά με την πλούσια γεύση του προϊόντος μας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που δεν ξεχνιούνται!

Τιμή 3,75 €