• TNS ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΠΩΛ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 1,5lit - (113128)
  • TNS ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΠΩΛ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 1,5lit - (113128)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΠΩΛ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 1,5lit - (113128)

42577
5204558464061
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 28μεζ 1,4lt

Το SKIP Υγρό 28μεζ. (1,40 lit) - (ACTIVE CLEAN) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την προηγμένη τεχνολογία ACTIVE CLEAN, το SKIP εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα που διαρκούν. Αφήστε το SKIP να φροντίσει τα ρούχα σας, για να απολαύσετε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,45 €

ΠΟΤΗΡΙ CASABLANCA ΔΙΑΦΑΝΟ 250ml (GC-20)

Το ποτήρι Casablanca διαφανούς χρώματος 250ml (GC-20) είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας ποτό. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την κομψή εμφάνισή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εκδήλωση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε ποτό σας με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 1,94 €

Κεριερα αποτριχωσης ρολετα 25watt 220volt

Η κερίερα αποτρίχωσης ρολέτα 25Watt 220Volt είναι το απόλυτο εργαλείο για να αποκτήσετε μια λεία και απαλή επιδερμίδα χωρίς την ανάγκη για επίσκεψη σε κέντρα αισθητικής. Η ισχυρή του απόδοση εξασφαλίζει αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας, ενώ η εύκολη χρήση του το καθιστά ιδανικό για οικιακή χρήση. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στην εμφάνισή σας!
Τιμή 15,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, μπορείτε να διατηρήσετε τα κουτάλια και τις πιρούνες σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Από ποιοτικά υλικά κατασκευασμένη, η Tns κουταλοθήκη θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα τάξη στον χώρο σας!
Τιμή 1,25 €

Milka μπισκότα choco minis 150gr

Οι Milka μπισκότα choco minis 150gr είναι η τέλεια λύση για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας Milka και την τραγανή υφή των μπισκότων, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τα Milka μπισκότα choco minis 150gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,34 €
Ρέα χυμός μήλο 1lt Ρέα χυμός μήλο 1lt
Περιορισμένη προσφορά!

Ρέα χυμός μήλο 1lt

Φυσικός χυμός μήλο ΡΕΑ 1 lt.

Συστατικά: χυμός μήλου από συμπυκνωμένο φυσικό χυμό μήλου.

Κανονική τιμή 1,23 € Τιμή 1,16 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Poco loco τορτίγια σταρένια 30cm 18τεμ 1800gr

Λεπτές μαλακές πίτες, οι τορτίγιες είναι ιδανικές για να τυλίξουν κάθε είδους γέμιση από τυριά και αλλαντικά ως καπνιστό σολομό. Ψήνονται στην τοστιέρα ή στο γκριλ, τηγανίζονται, καθώς και καταναλώνονται ωμές. Δοκιμάστε τες σα βάση για πίτσα ή φτιάξετε μπουρίτος, φαχίτας, κεσαδίγιας και άλλα μεξικάνικα πιάτα! Είναι νόστιμες και σας γλιτώνουν από χρόνο όταν θέλετε ένα σνακ εξπρές, για τη δουλειά, για το κολατσιό στο σχολείο και για κάθε ώρα της ημέρας! Δημιουργήστε άπειρους γευστικούς συνδυασμούς, γλυκούς ή αλμυρούς, όπως κρέπες, τοστ, πίτσα, τορτίγια ρολς.

Τιμή 8,15 €

Γιώτης μπέικιν πάουντερ 3x20gr

Το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και υπέροχη αφράτη υφή στα κέικ, στα γλυκά και στις διάφορες ζύμες. Για σίγουρη επιτυχία και τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε συνταγή, το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ αποτελεί το απαραίτητο βοήθημα ζαχαροπλαστικής, που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν χιλιάδες καταναλωτές. Εμπιστευτείτε και εσείς το Βaking Powder Γιώτης για κάθε γλυκιά ή αλμυρή δημιουργία και η επιτυχία είναι σίγουρη!

Τιμή 0,44 €