• MOLICARE LADY ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΕΛΑΦ. ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ 3στ.
  • MOLICARE LADY ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΕΛΑΦ. ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ 3στ.

MOLICARE LADY ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΕΛΑΦ. ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ 3στ. (14τεμ.)

42550
4052199290553
3,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (28,5x5cm)

Η τηγανιτή από την εταιρία WOODSTONE είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τις διαστάσεις 28,5x5cm, αυτή η τηγανιτή είναι ιδανική για την παρασκευή υγιεινών γευμάτων χωρίς να κολλάει το φαγητό. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και απόλυτη ικανοποίηση στη χρήση της. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την τηγανιτή WOODSTONE και απολαύστε τη μαγειρική εμπειρία σας!
Τιμή 17,47 €

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (80x80cm)

Ανανεωτικό, πολυτελές και κομψό τραπεζομάντηλο Βυζαντινού στυλ, κατάλληλο για κάθε είδους διακόσμηση. Με διαστάσεις 80x80cm, αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για το τραπέζι σας. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο χώρο σας. Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με αυτό το υπέροχο τραπεζομάντηλο και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 2,34 €

MISS SANDY MICELLAR 250ml

Η MISS SANDY MICELLAR 250ml είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του προσώπου σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αποκτήστε την MISS SANDY MICELLAR 250ml σήμερα και απολαύστε ένα λαμπερό και υγιές δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 1,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Caprice πουράκια 115gr Caprice πουράκια 115gr
Περιορισμένη προσφορά!

Caprice πουράκια 115gr

Τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση που λιώνει στο στόμα και απογειώνει τις αισθήσεις. Μία μοναδική συνταγή που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να μην μπορείς να φας μόνο ένα… Ιδανική επιλογή για εσένα και την παρέα σου, σε καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές. Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία, μια συνταγή που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη, μια γλυκιά λατρεία!

Κανονική τιμή 1,76 € Τιμή 1,53 €
  • -0,23 €
  • -0,23 €

Μυρτώ κολώνια με λεμόνι 200ml

Η κλασική κολώνια Μυρτώ με το χαρακτηριστικό της άρωμα λεμονιού που αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τιμή 3,18 €

Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg

Το Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το με νόστιμη σάλτσα ντομάτας και τυρί παρμεζάνα για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 6,39 €

Πανιά μικροϊνών 3τεμ

Τα πανιά μικροϊνών 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα τους, θα κάνουν τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή τους εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή τους θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο ε
Τιμή 0,85 €

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 λευκό 130ml 50τεμ

Το ποτήρι ελληνικού καφέ Lux-Plast No501 είναι λευκό χρώμα, με χωρητικότητα 130ml και πακέτο 50 τεμαχίων. Ιδανικό για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με άνεση και στυλ.

Τιμή 0,44 €