• Μυρτώ κολώνια με λεμόνι 200ml Μυρτώ - 1
  • Μυρτώ κολώνια με λεμόνι 200ml Μυρτώ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜυρτώ

Μυρτώ κολώνια με λεμόνι 200ml

Η κλασική κολώνια Μυρτώ με το χαρακτηριστικό της άρωμα λεμονιού που αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

3771
5201314056355
3,18 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η κλασική κολώνια Μυρτώ με το χαρακτηριστικό της άρωμα λεμονιού που αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tesori άρωμα aegyptus 100ml

Ανατολίτικο, πικάντικο, γυναικείο άρωμα.

Νότες Κορυφής: νότες φρούτων, περγαμόντο, υλάνγκ- υλάνγκ, πράσινες νότες

Νότες Καρδιάς: ίρις, γιασεμί, τριαντάφυλλο, μπαχαρικά, πάπυρος, μπλε λώτος

Νότες Βάσης: μόσχος, ανατολίτικες νότες, νότες ξύλου, νότες πούδρας

Τιμή 4,27 €

Tesori άρωμα forest ritual water lily 100ml

Το Tesori άρωμα forest ritual water lily 100ml είναι μια μοναδική επιλογή για να ανανεώσετε το άρωμά σας. Με νότες από νεράντζι, λεβάντα και καρύδα, αυτό το άρωμα θα σας ταξιδέψει σε έναν μαγικό δάσος γεμάτο λίλιουμ και φυσική ομορφιά. Αφήστε το Tesori forest ritual water lily να σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα και αφεθείτε στη μαγεία του.
Τιμή 4,59 €

Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml

Η Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml είναι ένα από τα πιο αρωματικά προϊόντα στην αγορά. Με τη φρέσκια νότα του λεμονιού και την εκλεπτυσμένη αίσθηση των 60 βαθμών, αυτή η κολώνια θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αισθημάτων. Αφήστε το άρωμα να σας συνοδεύει καθημερινά και να αναδείξει τον πραγματικό εαυτό σας. Αποκτήστε την Κολώνια 60ο με λεμόνι 100ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωμάτων!
Τιμή 1,79 €

Κολώνια 60ο με λεμόνι 1lt

Η Κολώνια 60ο με λεμόνι 1lt της εταιρίας Κολώνια 60ο είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε άνδρα που θέλει να αισθάνεται φρέσκος και αρωματισμένος όλη μέρα. Η συνδυασμένη μυρωδιά του λεμονιού με τη διακριτική νότα της Κολώνια 60ο θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να νιώθετε αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε την Κολώνια 60ο με λεμόνι 1lt σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμφάνιση.
Τιμή 8,60 €

Tesori άρωμα ayurveda 100ml

Το αιθέριο άρωμα που προσφέρει μια ευεργετική καταπραϋντική και εξισορροπητική δράση. Οι νότες από ξύλο και κεχριμπάρι, που συνδυάζονται με ένα γλυκό άρωμα πορτοκαλιού και λεμονιού, εμπλουτίζονται από μια έγχυση Patchouli και κέδρου, προσφέροντας μια έντονη αίσθηση ευεξίας και αρμονίας.

Τιμή 4,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x16x32cm 250τεμ

Η τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x16x32cm 250τεμ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε επιχείρηση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, προσφέρει στους πελάτες σας την αίσθηση της ποιότητας και της προσοχής στη λεπτομέρεια. Η μεγάλη χωρητικότητά της την καθιστά ιδανική για να μεταφέρετε τα προϊόντα σας με άνεση και στυλ. Αγοράστε τώρα την τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ και κερδίστε τις εντυπώσεις των πελατών σα

Τιμή 28,98 €

Pantene σαμπουάν defined curls για τέλειες μπούκλες 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Τέλειες Μπούκλες καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Δημιουργεί καλοσχηματισμένες μπούκλες και ελέγχει το φριζάρισμα.

Τιμή 3,53 €

Ajax 4 σε 1 καθαριστικό γενικής χρήσης ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax 4 ΣΕ 1 Καθαριστικό Spray έχει 100% καθαριστική δύναμη για την αντιμετώπιση κάθε είδους βρωμιάς. Το spray καθαρισμού για όλες τις χρήσεις καθαρίζει άμεσα και σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη στις επιφάνειες. Μπουκάλι από 100% ακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €

Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρη με κορδόνι 52x75cm 10τεμ

Οι Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρες με κορδόνι 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την απόρριψη των απορριμμάτων σας με άνεση και ασφάλεια. Με ανθεκτικό υλικό και πρακτικό κορδόνι, θα λύσουν κάθε πρόβλημα απόρριψης στον καθημερινό σας χώρο. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,16 €

Elvive σαμπουάν θρέψης coconut oil 400ml

Σαμπουάν με εκλεκτό έλαιο καρύδας για εντατική ενυδάτωση και μεταξένια λάμψη. Τα Κανονικά προς Ξηρά μαλλιά είναι συχνά τραχιά, θαμπά και χωρίς ζωντάνια. Χρειάζονται θρέψη που να μην τα βαραίνει, αλλά να τα αφήνει λαμπερά και όμορφα.

Τιμή 3,97 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού