• MIGLIOR ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 405gr - (ΚΟΥΝΕΛΙ)
  • MIGLIOR ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 405gr - (ΚΟΥΝΕΛΙ)

MIGLIOR ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 405gr - (ΚΟΥΝΕΛΙ)

42514
8007520012225
0,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΕΖΟΥΡΑ ΠΟΤΩΝ inox 20-40ml - (1737)

Η μεζούρα ποτών inox 20-40ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των ποτών. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτική και διαχρονική. Με την μεζούρα αυτή μπορείτε να μετρήσετε με ακρίβεια την ποσότητα του ποτού σας και να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία ποτού στο σπίτι σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την μπάρα σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 1,36 €

Ροδιον χυμος σε γυαλινο 250ml 100% χυμος ροδι

Απολαύστε τον φρέσκο και γεμάτο γεύση χυμό ροδιού της εταιρίας μας, σε ένα πανέμορφο γυάλινο μπουκάλι 250ml. Με 100% φυσικό χυμό ροδιού, αυτός ο χυμός δεν αποτελεί απλά ένα προϊόν, αλλά μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αναζωογονηθείτε με τον φυσικό του χαρακτήρα και ανεβάστε τη διάθεσή σας σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τον χυμό ροδιού μας τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης!
Τιμή 2,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα choco strawberry με φράουλα 150gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Παπαδοπούλου μπισκότων choco strawberry με φράουλα 150gr. Ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κερδίσει με την πλούσια γεύση της φράουλας και την εκλεπτυσμένη πινελιά της σοκολάτας. Αφήστε τα γευστικά σας ένστικτα να οδηγήσουν την απόλαυση σε νέα επίπεδα με αυτό το αγαπημένο γλυκό.
Τιμή 2,16 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,92 €

Jannis μπάρα πρωτεΐνης με ξηρούς καρπούς χωρίς ζάχαρη 28gr

Η μπάρα πρωτεΐνης Jannis είναι η τέλεια επιλογή για να αναζωογονήσετε το σώμα σας μετά από μια δύσκολη προπόνηση. Με 28γρ ζάχαρης και ξηρούς καρπούς, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στον εαυτό σας την ανανέωση που του αξίζει!

Τιμή 0,75 €

Fini ζελεδάκια κλέφτες τούβλων 90gr

Τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ BRICK LADRILLOS 90GR ΕΛ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τις γλυκές απολαύσεις. Με την πλούσια γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε τεμάχιο. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση!
Τιμή 0,84 €