• Κτήμα Ζαχαριά μοσχοφίλερο 750ml  - 1
  • Κτήμα Ζαχαριά μοσχοφίλερο 750ml  - 1

Κτήμα Ζαχαριά μοσχοφίλερο 750ml

42158
5203198000110
6,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΥΡΗΚΑ BABY ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ 1,8lit

Το ΕΥΡΗΚΑ BABY ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ 1,8lit είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με την προηγμένη του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά κάθε λεκέ και βρωμιά, διατηρώντας παράλληλα τα υφάσματα απαλά και φρέσκα. Επιπλέον, το ΕΥΡΗΚΑ BABY προσφέρει ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ημέρες. Αγοράστε το τώρα και δώστε στο μωράκι σας τη φροντίδα που αξίζει!
Τιμή 9,88 €

OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER

Τα OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της περιόδου της. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτά τα ταμπόν προσφέρουν μια άνετη εμπειρία χρήσης και αίσθηση ασφάλειας. Η ειδική τους σχεδίαση προσφέρει μέγιστη απορροφητικότητα και προσαρμόζεται άψογα στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Αγοράστε τώρα τα OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER και απολαύστε την άνεση και τ?
Τιμή 1,93 €

LOGO TAPE ΜΟΝΩΤΙΚΗ 19Χ20 ΜΠΛΕ

Η LOGO TAPE ΜΟΝΩΤΙΚΗ 19Χ20 ΜΠΛΕ είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία μονωτικής. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της, η LOGO TAPE θα σας εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα και ασφαλή εργασία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε την LOGO TAPE για εξαιρετική απόδοση και αντοχή.
Τιμή 0,89 €

River flame καθαριστικο καμιναδας

"Το River flame καθαριστικό καμινάδας είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε την καμινάδα σας καθαρή και λειτουργική. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις ακαθαρσίες, διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία της καμινάδας σας. Αποκτήστε το River flame και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο μαγειρέματος!"
Τιμή 2,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns ποτήρια γυάλινα νερού διαφανές cool tumbler 280ml 3τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Tns cool tumbler 280ml 3τεμ είναι ο απόλυτος συνεργάτης σας για κάθε στιγμή της ημέρας. Με το διαφανές σχεδιασμό τους, σας προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το νερό σας με στυλ και φινέτσα, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε το υγρό σας δροσερό για περισσότερη ώρα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα άγγιγμα πολυτέλειας.
Τιμή 2,68 €

Συμεωνίδης φυστίκια Αιγίνης ψημένα 180gr

Φιστίκια κελυφωτά ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία είναι είδος ξηρού καρπού γνωστά για την πλούσια διατροφική τους αξία και τη νόστιμη τους γεύση. Ο ξηρός αυτός καρπός μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμός ή μαγειρεμένος είτε μπορεί να εμπλουτίσει διατροφικά διάφορα πιάτα, αλμυρά ή γλυκά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, περιέχουν αρκετές θερμίδες οπότε η κατανάλωση τους χρειάζεται μέτρο και ισορροπία.

Βάρος: 180gr

Τιμή 3,94 €

Queen cat αμμος υγιεινης γατας 5kg

Η Queen Cat αμμος υγιεινης γατας 5kg είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα της γάτας σας. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, η αμμός υγιεινής Queen Cat θα διατηρήσει το περιβάλλον καθαρό και ευχάριστο για το κατοικίδιό σας. Αφήστε τη Queen Cat να φροντίσει την αγαπημένη σας γάτα και απολαύστε την ευεξία και την ευχαρίστησή της.
Τιμή 2,07 €

Dettol κρεμοσάπουνο με αντλία original 250ml

Το Dettol κρεμοσάπουνο 250ml είναι ένα απολυμαντικό και αντιβακτηριδιακό σαπούνι που προστατεύει την υγεία σας. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει το αρχικό Dettol αντισηπτικό για αποτελεσματική προστασία από τα μικρόβια. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση, αφήνει το δέρμα σας καθαρό και φρέσκο.
Τιμή 1,69 €

Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml

Αφρόλουτρο Lux Alluring Cashmere 560ml - Αφεθείτε σε μια απαλή αγκαλιά από κασμίρ και απολαύστε μια αίσθηση πολυτέλειας και αίσθησης. Με το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο, η καθημερινή σας περιποίηση γίνεται μία στιγμή απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης. Αφήστε το άρωμα του κασμίρ να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε ακαταμάχητα ελκυστικοί. Αποκτήστε το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο τώρα και ζήστε μια εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,16 €