• TRIDENT SENSES (12x27gr.) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ)
  • TRIDENT SENSES (12x27gr.) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrident

TRIDENT SENSES (12x27gr.) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ)

41966
7622210681065
12,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Taft gel 250ml no 04 extreme

Το Taft gel 250ml no 04 extreme είναι το απόλυτο εργαλείο για το styling των μαλλιών σας. Με τη δυνατή κράτηση που προσφέρει, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο τέλεια χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η μοναδική φόρμουλα του Taft gel δεν αφήνει κατάλοιπα και διαρκεί όλη μέρα, χωρίς να κολλάει ή να βαραίνει τα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη του Taft gel και απογειώστε το στυλ σας!
Τιμή 4,73 €

LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΚΑΡΥΔΑ)

Το LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΚΑΡΥΔΑ) της εταιρίας Lilia Black είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και απολαύσεων. Η αρωματική νότα της καρύδας θα σας αγκαλιάσει και θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αφήστε το LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ να αγγίξει την επιδερμίδα σας και να σας χαρίσει μια εμπειρία μοναδικής πολυτέλειας. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε στη μαγεία της καρύδας!
Τιμή 1,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Alea ελιές καλαμών ροδέλα βάζο 180gr

Απολαύστε τη γεύση των Alea ελιών καλαμών ροδέλα σε βάζο 180gr από την εταιρία Alea. Μια εκλεπτυσμένη επιλογή που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων μας. Απολαύστε τις Alea ελιές καλαμών ροδέλα σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Μεσογείου.
Τιμή 1,99 €

Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με νούφαρο & βανίλια 1lt. Η αρωματική αυτή σύνθεση θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και φρεσκάδας, ενώ η ισχυρή του σύνθεση θα καθαρίσει αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από τον καθημερινό φασαρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα το Ajax υγρό καθαριστικό και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,69 €

Nuvoletta μαλακτικό ρούχων βανίλια & αργανέλαιο 1lt

Το Nuvoletta μαλακτικό ρούχων βανίλια & αργανέλαιο 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια αίσθηση πολυτέλειας και φρεσκάδας στα ρούχα σας. Η αρωματική βανίλια σε συνδυασμό με το θρεπτικό αργανέλαιο θα αγκαλιάσουν τα ρούχα σας με μια αίσθηση μαλακότητας και φρεσκάδας που θα κάνει το πλύσιμο μια ευχάριστη εμπειρία. Αφήστε το Nuvoletta να φροντίσει τα ρούχα σας και να τα κάνει να φαίνονται και να μυρίζουν υπέροχα κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 2,02 €

Klinex χλωρίνη advance για πλυντήριο ρούχων πράσινη 2lt

H Χλωρίνη® KLINEX Advance Ανοιξιατικη Φρεσκάδα με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση, είναι η μόνη εξειδικευμένη Χλωρίνη® για χρήση στο πλυντήριο ρούχων. Σε κάθε πλύσιμο επαναφέρει την αρχική λευκότητα των ρούχων εξαφανίζοντας λεκέδες, κιτρινίλες και γάριασμα. Η Χλωρίνη® KLINEX Advance δε φθείρει τα υφάσματα στις χαμηλές θερμοκρασίες και απολυμαίνει, προσφέροντας ρούχα υγιεινά καθαρά.

Τιμή 3,44 €

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων μαλαισιανή ορχιδέα 45μεζ 2,025lt

Η Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων με μαλαισιανή ορχιδέα 45μεζ 2,025lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να είναι καθαρά και φρέσκα. Η μοναδική σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα απαλό άρωμα μαλαισιανής ορχιδέας που διαρκεί. Αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και απαλότητα με το Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων!
Τιμή 6,02 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού