• LUNA  ΟΧΗΜΑ FRICTION ΓΟΥΡΟΥΝΑ  -  (622257)
  • LUNA  ΟΧΗΜΑ FRICTION ΓΟΥΡΟΥΝΑ  -  (622257)

LUNA ΟΧΗΜΑ FRICTION ΓΟΥΡΟΥΝΑ - (622257)

50009
5205698626678
2,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κλειδαρια ασφαλειας 3 κλειδια 50mm μακρυ λαιμο

Αυτή η κλειδαριά ασφαλείας 3 κλειδιά 50mm μακρύ λαιμός είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα τρία κλειδιά που παρέχονται, μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η περιουσία σας είναι προστατευμένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της ειρήνης του νου.
Τιμή 4,55 €

Σημα αυτοκολλητο wc 4τεμ συμβολα

Τα αυτοκόλλητα WC συμβόλων της εταιρίας ΣΗΜΑ είναι ο απαραίτητος συνοδός για κάθε τουαλέτα. Με μοναδικά και εντυπωσιακά σχέδια, θα δώσουν μια μοναδική νότα στον χώρο σας. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με τα προϊόντα μας και κάντε την επίσκεψή σας στην τουαλέτα μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και πρωτοτυπία.
Τιμή 1,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Κεράκια γενεθλίων με βάση 24τεμ

Τα κεράκια γενεθλίων με βάση είναι μια όμορφη προσθήκη στο γενέθλιο κέικ και τις εορταστικές σας στιγμές. Αυτά τα κεράκια συνήθως έχουν μια μικρή βάση που τα βοηθά να στέκονται όρθια στο κέικ, ενώ στην κορυφή τους υπάρχει το νούμερο των γενεθλίων ή άλλα διακοσμητικά σχέδια.

Τιμή 0,55 €

Σκούπα ασφάλτου

Η σκούπα ασφάλτου της εταιρίας είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό των ασφαλτικών επιφανειών σας. Με την υψηλή της απόδοση και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, θα ανανεώσετε άμεσα τον χώρο σας και θα απολαύσετε έναν καθαρό και λαμπερό ασφαλτικό δάπεδο. Αποκτήστε τη σήμερα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό και τη φρεσκάδα του χώρου σας!
Τιμή 1,25 €

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & καρύδα 50gr

Το απόλυτο γλυκό σνακ: πλούσια σοκολάτα γάλακτος με 20% πρωτεΐνη, nougat καρύδας και crisp rice. Ιδανική μπάρα πρωτεΐνης για όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Τιμή 1,44 €

Misko κανελόνια 500gr

Για εσάς που δεν τα πάτε καλά με τους χρόνους βρασμούς και τις κατσαρόλες, αυτό το είδος ζυμαρικού θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος, αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη! Στον φούρνο πάντα, η φαρδιά ζύμη τους τυλίγεται υπέροχα γύρω από σάλτσα κιμά ή σπανάκι ή τυριά ή..οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους σας και σας χαρίζει αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς! Eγκλωβίστε μέσα τους όλα τα αποθέματα μαγειρικής φαντασίας που έχετε και… καλή απόλαυση!

Τιμή 1,45 €

Μάκβελ πένες ριγέ 675gr

Πένες της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.

Τιμή 1,14 €