• ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ FIBER ΚΑΠΑΚΙ FLAT ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΤΡΥΠΑ 16οz (50τεμ.) - (90mm)
  • ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ FIBER ΚΑΠΑΚΙ FLAT ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΤΡΥΠΑ 16οz (50τεμ.) - (90mm)

ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ FIBER ΚΑΠΑΚΙ FLAT ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΤΡΥΠΑ 16οz (50τεμ.) - (90mm)

41900
5206492019314
2,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA BODY LOTION 400ml - (Q10) (VITAMIN C)(ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ)

Η NIVEA BODY LOTION 400ml με Q10, βιταμίνη C και αντλία είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις στο δέρμα σου την απαραίτητη ενυδάτωση και φροντίδα που χρειάζεται. Η ειδική σύνθεσή της με Q10 και βιταμίνη C βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, ενώ η αντλία κάνει τη χρήση της ακόμα πιο εύκολη και βολική. Αποκτήστε τώρα τη NIVEA BODY LOTION 400ml και απολαύστε μια απαλή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα όλ
Τιμή 5,88 €

Βουρτσα ονυχων ε-4093

Η βουρτσα ονυχων ε-4093 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή της, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο νυχικό σχέδιο με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας βουρτσα ονυχων ε-4093 τώρα και αναδείξτε το στυλ και τη φροντίδα σας!
Τιμή 0,76 €

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/4-10cm 14100

Ανανεωμένο και στιλάτο, το δοχείο inox GN1/4-10cm 14100 είναι ο τέλειος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε εκπληκτικά πιάτα και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Whiskas γατοτροφή duo κρεατικά 4x85gr

Η Whiskas γατοτροφή duo κρεατικά 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκα κρεατικά συστατικά και μια μοναδική συνταγή, η γατοτροφή Whiskas θα κάνει τη γάτα σας να νιώθει ευχαριστημένη και ευτυχισμένη. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπουκιά και να απολαύσει την υψηλή ποιότητα της Whiskas γατοτροφής duo κρεατικά 4x85gr.
Τιμή 2,50 €

Ινδία μείγμα για ψητά κρέατα βάζο 40gr

Το Ινδία μείγμα για ψητά κρέατα βάζο 40gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και αυθεντικότητα στη μαγειρική τους. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Ινδία, αυτό το μείγμα θα δώσει έναν εκπληκτικό χαρακτήρα στα πιάτα σας. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την αρωματική εμπειρία που προσφέρει το Ινδία μείγμα για ψητά κρέατα βάζο 40gr και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια.
Τιμή 1,14 €

Ζαναέ μουσακάς 280gr

Η Ζαναέ μουσακάς 280gr της εταιρίας Ζαναέ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, ο μουσακάς αυτός θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Ελλάδας. Απολαύστε τον σε κάθε γεύμα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 4,10 €

Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο10 500gr

Το ζυμαρικό σπαγγέτι No10 500gr από την εταιρία Stella είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και την εξαιρετική ποιότητα, το σπαγγέτι Stella θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη ματιά. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την τραγανή υφή του σε κάθε μαγειρευτό πιάτο. Αγοράστε τώρα το σπαγγέτι Stella και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 0,87 €

Ινδία μείγμα για μπιφτέκια βάζο 40gr

Το μοναδικό μείγμα μπιφτέκια βάζο 40gr από την εταιρία Ινδία θα σας μαγέψει με την εκλεπτυσμένη γεύση του. Απολαύστε την πλούσια γεύση των μπιφτεκιών σας με αυτό το μοναδικό μείγμα μπαχαρικών που θα αναδείξει τη γεύση και το άρωμα του φαγητού σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 1,34 €