• ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΦΕΣ ESPRESSO 300gr.
  • ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΦΕΣ ESPRESSO 300gr.

ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΦΕΣ ESPRESSO 300gr.

49497
5202451020599
4,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LISTERINE 250ml - (ADVANCED TARTAR CONTROL)

Η LISTERINE 250ml - (ADVANCED TARTAR CONTROL) είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει προηγμένο έλεγχο της πέτρας. Με την εξελιγμένη φόρμουλα της LISTERINE, θα απολαύσετε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τώρα τη LISTERINE 250ml - (ADVANCED TARTAR CONTROL) και αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας!
Τιμή 2,40 €

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml - (COMFORT/SENSITIVE)

Αποκτήστε μια απαλή και άνετη εμπειρία ξυρίσματος με το NIVEA Αφρό Ξυρίσματος 200ml. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει εξαιρετική προστασία στο δέρμα σας, ενώ η άρωμά του θα σας καθηλώσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια απροσδόκητα απαλή επιδερμίδα μετά το ξύρισμα.
Τιμή 4,45 €

RI ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ DIJON 200gr. - (ORIGINAL)

Η μουστάρδα Dijon 200gr. είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε γεύμα σας. Με την αυθεντική γεύση της Γαλλίας, αυτή η μουστάρδα θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, ή ακόμα και σε σάλτσες. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το αγαπημένο προϊόν και να αναβαθμίσετε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 4,44 €

PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3+1ΔΩΡΟ)

Το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3 1ΔΩΡΟ) είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας περιποίηση. Με την απαλή του σύνθεση βασισμένη στη γλυκερίνη, καθαρίζει απαλά το δέρμα σας, ενώ το άρωμά του αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε τώρα το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και απαλότητας.
Τιμή 1,96 €

ΔΙΣΚΟΣ FAST FOOD 28x20cm ΜΑΥΡΟΣ 611

Ο δίσκος FAST FOOD 28x20cm ΜΑΥΡΟΣ 611 της εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε γεύμα! Με τη μοναδική του μαύρη απόχρωση, προσθέτει στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Μεγάλο μέγεθος για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και άψογο στυλ. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό με τον δίσκο FAST FOOD 28x20cm ΜΑΥΡΟΣ 611!
Τιμή 1,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Trata γαύρος σε ελαιόλαδο 100gr

Απολαύστε τον πλούσιο γεύση του γαύρου σε ελαιόλαδο από την εταιρία Trata, σε μια συσκευασία των 100gr. Απολαύστε τον σε σαλάτες, μεζέδες ή ακόμα και μόνο του. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Trata, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά αυτού του λαχταριστού γαύρου.
Τιμή 1,67 €

Milka μπισκότα choco loop με σοκολάτα 132gr

Τα Milka μπισκότα choco loop είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη της σοκολάτας. Με την απίστευτη γεύση της Milka σοκολάτας και την τραγανή υφή των μπισκότων choco loop, θα απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο γλυκό και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,00 €

Colgate οδοντόκρεμα triple action 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα triple action 75ml της εταιρίας Colgate προσφέρει τριπλή προστασία για την υγεία των δοντιών σας. Με μοναδική σύνθεση που προσφέρει βαθύ καθαρισμό, προστασία από την τερηδόνα και φρεσκάδα που διαρκεί, η Colgate triple action θα σας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 1,21 €

Χαρτί υγείας γκοφρέ 40x80gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 80 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 80 γραμμάρια χαρτιού.

Τιμή 8,85 €