• TNS ΚΑΛΑΘΙ ΨΩΜΙΟΥ inox 21cm - (22119/21)
  • TNS ΚΑΛΑΘΙ ΨΩΜΙΟΥ inox 21cm - (22119/21)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΑΛΑΘΙ ΨΩΜΙΟΥ inox 21cm - (22119/21)

41878
5204558369144
2,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 28μεζ 1,4lt

Το SKIP Υγρό 28μεζ. (1,40 lit) - (ACTIVE CLEAN) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την προηγμένη τεχνολογία ACTIVE CLEAN, το SKIP εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα που διαρκούν. Αφήστε το SKIP να φροντίσει τα ρούχα σας, για να απολαύσετε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,45 €

TNS ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (48x68cm) - (39-950-2204)

Η πετσέτα κουζίνας της TNS είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε μαγειρέματος και καθαριότητας στην κουζίνα. Με τις διαστάσεις 48x68cm, προσφέρει μεγάλη επιφάνεια κάλυψης και απορρόφησης. Απαλή στην υφή και ανθεκτική στη χρήση, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την κουζίνα σας χωρίς αυτήν. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 1,07 €

SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ - (2+2 ΔΩΡΟ)

Το Scotch Brite σφουγγαράκι πράσινο είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, αυτό το σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και εύκολα. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τώρα το Scotch Brite σφουγγαράκι πράσινο και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο. Μην το χάσετε! Αγοράστε τώρα και λάβετε 2+2 σφουγγαράκια δώρο!
Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

El-Ef σακούλες τροφίμων μεσαίες 28x33cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef με διαστάσεις 28x33cm είναι μεσαίου μεγέθους και περιλαμβάνουν 40 τεμάχια. Αυτές οι σακούλες είναι κατάλληλες για την αποθήκευση και τη μεταφορά τροφίμων, προσφέροντας προστασία και διατήρηση της φρεσκάδας τους. Είναι βολικές και εύκολες στη χρήση, καθιστώντας τον αποθηκευτικό χώρο σας πιο οργανωμένο.
Τιμή 0,56 €

Ζαναε ντολμαδακια με γλυκοπικαντικα πιπερακια 200gr,

Ζαναε ντολμαδακια με γλυκοπικαντικα πιπερακια 200gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα κερδίσει την καρδιά σας. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης ανάμεσα στη γλυκότητα και την πικάντικη νότα, αυτά τα ντολμαδάκια θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε κάθε μπουκιά!
Τιμή 2,44 €

Milka μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας 135gr

Είτε πρόκειται για ένα μικρό σνακ ή για να μοιραστείτε με φίλους, το Milka Choco Cookie είναι το σωστό προιόν. Το μπισκότο με πλιγούρι βρώμης και μοναδικά κομμάτια σοκολάτας Milka είναι τυλιγμένο σε συσκευασία που μπορεί να επανασφραγιστεί και υπόσχεται μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 1,37 €

Riva cafe καφές φίλτρου αλεσμένος κλασικός 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του κλασικού Riva cafe καφέ φίλτρου, αλεσμένος με μεράκι και φροντίδα από την εταιρία Riva Café. Ένας απολαυστικός καφές που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του εμπειρία και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον κάθε φορά που θα τον παρασκευάζετε.
Τιμή 15,79 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 3,22 €