• SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ - (2+2 ΔΩΡΟ)  - 1
  • SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ - (2+2 ΔΩΡΟ)  - 1

SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ - (2+2 ΔΩΡΟ)

Το Scotch Brite σφουγγαράκι πράσινο είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, αυτό το σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και εύκολα. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τώρα το Scotch Brite σφουγγαράκι πράσινο και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο. Μην το χάσετε! Αγοράστε τώρα και λάβετε 2+2 σφουγγαράκια δώρο!
40442
5201124005437
1,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Melissa κοφτό 500gr

Το κοφτό μακαρόνι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Από τα πιο αγαπημένα σχήματα κοντών ζυμαρικών, χρησιμοποιείται κυρίως σε σούπες με κρέας ή λαχανικά, με κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιμες συνταγές (π.χ.

με χταποδάκι).

Χρόνος βρασμού: 9-11 λεπτά. Ιδανικό για σούπες και νηστίσιμες συνταγές.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,10 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Τιμή 0,95 €

Ωμέγα φακές ψιλές 500gr

Οι ψιλές φακές είναι πλούσια πηγή σιδήρου και είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως οι γνωστές σε όλους μας Φακές Κοκκινιστές.

Πλούσιο σε πρωτείνες και βιταμίνες, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χωρίς γλουτένη

Τιμή 1,70 €

Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ

Το Sucofin γλυκαντικό επιτραπέζιο 1200τεμ αναφέρεται σε ένα γλυκαντικό που προορίζεται για την προσθήκη γλύκανσης σε καφέ, τσάι, και άλλα ποτά. Το προϊόν αυτό προσφέρεται συνήθως σε μικρές μονοδοσεις, συνήθως σε συσκευασία που περιέχει πολλές μονάδες για επιτραπέζια χρήση. Κάθε τεμάχιο περιέχει την απαιτούμενη ποσότητα γλυκαντικού για ένα ή περισσότερα ποτά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Τιμή 2,36 €

Κύπελο διαφανές ζελέ 200gr no240 50τεμ

Το κύπελο διαφανές ζελέ 200gr no240 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε λαχταριστά και δροσερά επιδόρπια που θα κάνουν τους πελάτες σας να λιώσουν από ευχαρίστηση. Με τη λαμπερή του υφή και την απαλή του γεύση, αυτό το προϊόν θα κερδίσει τις καρδιές και τα στομάχια των πελατών σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε μια μοναδική γευστική εμπειρία στους πελάτες σας με αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 2,15 €