• OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ)
  • OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ)

OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ)

Το OVERLAY ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ανθεκτικότητα και αισθητική στον χώρο τους. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας, αυτό το προϊόν θα δώσει νέα αίσθηση στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε το πάτωμά σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
41519
8004050124954
2,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κρεμαστρες κουζινας πλαστικες 4τεμ lf-3

Οι κρεμάστρες κουζίνας Tns προσφέρουν λύση στο πρόβλημα της ανοργάνωτης κουζίνας, βοηθώντας σας να οργανώσετε τον χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Κατασκευασμένες από πλαστικό υψηλής ποιότητας, οι κρεμάστρες Tns είναι ανθεκτικές και λειτουργικές, προσφέροντας μια πρακτική λύση για την αποθήκευση των σκευών σας. Αποκτήστε τις κρεμάστρες κουζίνας Tns σήμερα και απολαύστε μια οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 1,00 €

Pedigree μπισκοτα biscrok 400gr, gravy bones

Τα Pedigree μπισκότα biscrok 400gr, gravy bones είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο να χαρεί. Με γεύση που τους αρέσει και θρεπτικά συστατικά που τους κρατούν υγιείς, αυτά τα μπισκότα θα γίνουν η αγαπημένη λιχουδιά τους. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε στον τετράποδο φίλο σας πόσο τον αγαπάτε!
Τιμή 3,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Σουρωτή αναψυκτικό 6x330ml

Νερό φυσικό, ανθρακούχο, πλούσιο σε πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ωφέλιμο και αναζωογονητικό. Με ντελικάτη γεύση και ασύγκριτη δροσιά.

Τιμή 4,02 €

Με τον πλάστη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5kg

Το αλεύρι Με τον πλάστη είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση του, θα μετατρέψει κάθε σας δημιουργία σε απόλαυση για τους γευστικούς σας κάλυκες. Απολαύστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης με το αλεύρι Με τον πλάστη, και ανακαλύψτε την πραγματική σημασία της γεύσης στη ζωή σας!
Τιμή 5,80 €

Mara κόκκινα φασόλια 400gr

Τα μαρα κόκκινα φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά φαγητά, όπως σούπες, σαλάτες, κοτόσουπες και πιάτα με ρύζι. Είναι ένα υγιεινό και νόστιμο φαγητό που μπορεί να προστεθεί στην διατροφή σας για πρόσθετη διατροφική αξία. Τα μαρα κόκκινα φασόλια 400gr μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα με τρόφιμα ή σε super market.
Τιμή 0,95 €