• Νέο
  • Ακτίνα ρόφημα σοκολάτα ζεστή 1,5kg
  • Ακτίνα ρόφημα σοκολάτα ζεστή 1,5kg
  • Ακτίνα ρόφημα σοκολάτα ζεστή 1,5kg
  • Ακτίνα ρόφημα σοκολάτα ζεστή 1,5kg

Ακτίνα ρόφημα σοκολάτα ζεστή 1,5kg

51046
5206231070118
15,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μαλαματίνα ρετσίνα 500ml

Η Μαλαματινα ρετσίνα 500ml είναι ένα εξαιρετικό κρασί που συνδυάζει την παράδοση με την ποιότητα. Με την μοναδική του γεύση και το άρωμά του, σας ταξιδεύει στην ελληνική γη και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Αποκτήστε τη Μαλαματινα ρετσίνα 500ml φιάλη και απολαύστε την σε κάθε ευκαιρία.
Τιμή 1,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Coffeeway vanilla hazelnut καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr

Ο Coffeeway vanilla hazelnut καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Με την αρωματική γεύση της βανίλιας και του φουντουκιού, αυτός ο καφές θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ευεξία. Απολαύστε τον και αφήστε τον να σας οδηγήσει σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης.
Τιμή 7,52 €

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 70gr, ελια & λιαστη τοματα

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Μάννα Δαγκωτό Τραγανές Μπουκιές 70gr, με ελιά και λιαστή τομάτα από την εταιρία. Ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την ποιότητά του και την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της παράδοσης σε κάθε δαγκωματάκι.
Τιμή 1,34 €

Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented 50ml

Η Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented σε συσκευασία των 50ml προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα χέρια σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα. Η μοναδική της φόρμουλα περιποιείται και προστατεύει το δέρμα, ενώ απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ιδανική για καθημερινή χρήση και για να έχετε απαλά και ενυδατωμένα χέρια όλη μέρα.

Τιμή 2,73 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία freschezza marina 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Freschezza Marina, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού