• -0,25 €
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (ΟΛΙΚΗΣ) (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) (-10%)
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (ΟΛΙΚΗΣ) (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) (-10%)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (ΟΛΙΚΗΣ) (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) (-10%)

Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (ΟΛΙΚΗΣ) (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) (-10%) είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση! Απολαύστε το χωρίς ανησυχίες για τη ζάχαρη και απολαύστε την πλούσια γεύση του. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε με έκπτωση 10%!
37429
5201004221056
5,71 €
5,96 €
Έκπτωση -0,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ CASABLANCA ΔΙΑΦΑΝΟ 300ml (GC-21)

Το ποτήρι Casablanca διαφανο 300ml είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας ποτό. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην σερβιρισμένη σας κοκτέιλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Απογειώστε την εμπειρία σας με αυτό το όμορφο ποτήρι Casablanca!
Τιμή 2,32 €

Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15

Η Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το μοντέρνο design της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Η ευκολία στη χρήση της και η αποτελεσματικότητά της σας εξασφαλίζουν ότι θα ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας σαλάτες με άνεση και γρήγορα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,48 €

Μπρετας ελιες καλαμων 5lt ροδελα

Οι Μπρετας ελιές καλαμών 5lt ροδέλα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση των παραδοσιακών ελιών. Με τη μοναδική τους γεύση και πλούσια υφή, αυτές οι ελιές θα σας ταξιδέψουν στην Μεσογειακή κουζίνα. Απολαύστε τις σε σαλάτες, ως ορεκτικό ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αγοράστε τώρα τις Μπρετας ελιές καλαμών 5lt ροδέλα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 28,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Κόφτης λαχανικών με προστασία κοπής

Ανακαλύψτε τον κόφτη λαχανικών με προστασία κοπής και απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία των φαγητών σας. Με ασφαλή μηχανισμό κοπής και εργονομική λαβή, αυτός ο κόφτης θα σας βοηθήσει να κόψετε τα λαχανικά σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο εργαλείο κουζίνας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική!
Τιμή 3,66 €

Noxzema αφρός ξυρίσματος cocoa butter 300ml

Η περιποιητική σύνθεση του αφρού ξυρίσματος Noxzema Men Conditioning με Cocoa Butter, απορροφάται άμεσα και βοηθάει στην προστασία του δέρματος από την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Easy Glide & Skin Protect προσφέρει ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα.

Είναι δερματολογικά ελεγμένος.

Τιμή 3,03 €

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική της σύνθεση, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα και άρωμα που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά, ενώ προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε τώρα την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε πλύση.
Τιμή 27,32 €

Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml

Η Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την αρμονική συνδυασμό γεύσεων του βαλσαμικού και του λεμονιού, δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό προφίλ που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς λάτρεις. Απολαύστε την σε σαλάτες, πιάτα με κρέας ή ακόμα και σε σαλτσες για ζυμαρικά. Αποκτήστε την Artio κρέμα βαλσάμικου λεμόνι 250ml τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 2,72 €