• TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΑΡΤΙΝΕΡΑ CACTUS - (No1) (826)
  • TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΑΡΤΙΝΕΡΑ CACTUS - (No1) (826)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΑΡΤΙΝΕΡΑ CACTUS - (No1) (826)

Η πλαστική ζαρτινέρα Cactus είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα φωτίσει τον κήπο σας με στυλ και πρωτοτυπία. Η μοντέρνα σχεδίαση της Cactus θα προσθέσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον εξωτερικό σας χώρο. Αποκτήστε τώρα την πλαστική ζαρτινέρα Cactus και αναβαθμίστε τον κήπο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
41373
5204558392685
1,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Υγρο μαντηλακια κατοικιδιων χωρις αρωμα 60τεμ

Αυτά τα υγρά μαντηλάκια κατοικιδίων χωρίς άρωμα είναι ο ιδανικός τρόπος για να φροντίσετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Με τη μοναδική τους σύνθεση, προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να περιέχουν αρώματα που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς. Επιλέξτε την ποιότητα και τη φροντίδα για το κατοικίδιό σας με αυτά τα υπέροχα μαντηλάκια.
Τιμή 1,60 €
Ξυλακι κομπος/φιογκος 12cm 100τεμ 01-531
Περιορισμένη προσφορά!

Ξυλακι κομπος/φιογκος 12cm 100τεμ 01-531

Ο Ξυλάκι κόμπος/φιόγκος 12cm 100τεμ 01-531 είναι η τέλεια προσθήκη στη διακόσμησή σας! Με την υψηλή ποιότητα και το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα δώσει ένα ξεχωριστό στιλ σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε μοναδικές δημιουργίες που θα εντυπωσιάσουν!
Κανονική τιμή 1,35 € Τιμή 1,32 €
  • -0,03 €
  • -0,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Croco crackers με τυρί 400gr

Αλμυρά σνακ με γεύση τυρί της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 1,71 €

Uniglass 91600/d02 ποτηρι γυαλινο coffee time 29cl 3τεμ

Το ποτήρι γυάλινο Coffee Time 29cl 3τμχ της εταιρίας Uniglass είναι η τέλεια επιλογή για τον πρωινό σας καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε ξεχωριστοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 4,88 €

Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 150gr

Οι Roshen Sweet Drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος είναι γλυκές καραμέλες με μαλακή γεύση γάλακτος που περιέχουν κρέμα γάλακτος στο κέντρο τους. Παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 1,38 €

Elite φρυγανιές σικαλής χωρίς αλάτι και χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2x90gr

Η Elite φρυγανιά σικαλής χωρίς αλάτι και χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2x90gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα υγιεινό γεύμα χωρίς περιττές προσθήκες. Με την πλούσια γεύση της σικαλής και την απουσία αλατιού και ζάχαρης, αυτή η φρυγανιά θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση της. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την!
Τιμή 1,67 €

Ζαναέ σούπα γκούλας 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Τιμή 2,17 €