• Ξυλακι κομπος/φιογκος 12cm 100τεμ 01-531  - 1
  • Ξυλακι κομπος/φιογκος 12cm 100τεμ 01-531  - 1

Ξυλακι κομπος/φιογκος 12cm 100τεμ 01-531

Ο Ξυλάκι κόμπος/φιόγκος 12cm 100τεμ 01-531 είναι η τέλεια προσθήκη στη διακόσμησή σας! Με την υψηλή ποιότητα και το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα δώσει ένα ξεχωριστό στιλ σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και δημιουργήστε μοναδικές δημιουργίες που θα εντυπωσιάσουν!
22635
5202758015311
1,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μακο ρυζι 1kg, καρολινα

Το Μακο ρύζι 1kg, καρολίνα της εταιρίας Mako είναι το ιδανικό ρύζι για τις αγαπημένες σας συνταγές. Με τη μοναδική του γεύση και πλούσια υφή, θα κάνει κάθε γεύμα σας απολαυστικό. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 2,09 €

Ο μπαξες ψιλοκομμενα τοματακια 400gr,

Τα φρέσκα μπαξές ψιλοκομμένα τοματάκια 400gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την απαλή τους γεύση και το φρέσκο άρωμα, θα δώσουν μια νότα φρεσκάδας σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάλτσες, ή ακόμα και σε σάντουιτς. Αφήστε τη γεύση τους να σας ταξιδέψει και να σας κάνει να τα θέλετε ξανά και ξανά!
Τιμή 0,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Sprite γκαζόζα 6x330ml

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση Lemon-Lime. Η Sprite είναι η τέλεια πρόταση για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν και να απολαύσουν την καθαρή, δυναμική και αναζωογονητική γεύση Lemon-Lime με χαμηλές θερμίδες.

Τιμή 4,63 €
  • Πακέτο

Nestle δημητριακά cheerios honey 375gr

Τα τραγανά δαχτυλιδάκια δημητριακών πρωινού ολικής άλεσης με τη μελένια γεύση περιέχουν 7 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.

Τιμή 3,25 €

Galaxy ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας Galaxy, το οποίο είναι ένα σκουρόχρωμο, συμπυκνωμένο και αρωματικό ξίδι και παρασκευάζεται από μούστο σταφυλιών. Διαθέτει έντονη οξύτητα και χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντας τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,43 €

Ινδία δαφνόφυλλα 25gr

Δάφνη της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 0,92 €