• ΜΠΡΙΚΕΤΑ 5KG ETOSHA
  • ΜΠΡΙΚΕΤΑ 5KG ETOSHA

ΜΠΡΙΚΕΤΑ 5KG ETOSHA

48649
6009609940247
9,49 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ ευκαλυπτος μαστιχα

Η Zero καραμέλες 32gr, x12 τεμ ευκαλύπτου μαστίχας είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απίστευτη γεύση του. Απολαύστε την φρεσκάδα του ευκαλύπτου και τη γλυκιά γεύση της μαστίχας σε κάθε δαγκωνιά. Αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Μην χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε!
Τιμή 12,10 €

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ 450gr. - (ΒΑΖΟ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΙΝΙ 450gr. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ακόμα και σκέτο. Μείνετε συντροφιά με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,98 €

Riso scotti bio ροφημα βρωμης 1lt χωρις ζαχαρη

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Riso Scotti bio ροφήματος βρώμης χωρίς ζάχαρη 1lt. Με πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας, αυτό το ροφημα βρωμης είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και θρεπτικό πρωινό. Απολαύστε το δροσερό άρωμα και την ελαφριά υφή του, και ανανεώστε τον οργανισμό σας με κάθε γουλιά. Αποκτήστε το Riso Scotti bio ροφήμα βρώμης τώρα και απολαύστε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κερδίσει!
Τιμή 2,28 €

Κορυφαία προϊόντα

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση. Με την απαλή γεύση του βαλσαμικού και την γλυκύτητα του μελιού, αυτό το προϊόν θα δώσει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάντουιτς, ψητά λαχανικά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αφήστε τη γεύση του ΠΑΝ ξυδιού βαλσαμικού με μέλι να σας ταξιδέψει και να σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,82 €

Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεβάντα 65x70cm 60lt 10τεμ

Οι Wisetrade σακούλες απορριμμάτων με άρωμα λεβάντα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σπίτι. Με μέγεθος 65x70cm και χωρητικότητα 60lt, αυτές οι σακούλες είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με το αρωματικό άρωμα της λεβάντας, θα δώσουν μια φρέσκια νότα στο χώρο σας και θα κάνουν την καθαριότητα μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε τώρα τις Wisetrade σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρουν!
Τιμή 0,89 €

Wilkinson ξυραφάκια extra 2 beauty lady 5τεμ

2 λεπίδες  για στενό και ακριβές ξύρισμα

Λιπαντική λωρίδα με βιταμίνη Ε και αλόη, για ομαλή ολίσθηση

Μοναδική μπάρα 'Push Clean' για να καθαρίσετε τη συσσώρευση μεταξύ των λεπίδων

Ροζ, αντιολισθητική, κυρτή λαβή για εύκολο χειρισμό

Πρακτικό καπάκι ταξιδιού για να διατηρείτε το ξυράφι σας ασφαλές και καθαρό όταν βρίσκεστε εν κινήσει

Τιμή 1,69 €

Mars σοκολάτα 2 τεμαχίων 70gr

Η απολαυστική Mars σοκολάτα 2 τεμαχίων 70gr της εταιρίας Mars είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα την Mars σοκολάτα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,38 €

Tns βάση ξύλινη για κατσαρόλες eym-019

Η βάση ξύλινη για κατσαρόλες Tns eym-019 προσφέρει μια σταθερή και ασφαλή βάση για τις κατσαρόλες σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτή η βάση προστατεύει τις επιφάνειες της κουζίνας σας από γρατζουνιές και φθορές. Επιπλέον, η φυσική υφή του ξύλου προσδίδει μια ζεστασιά και φυσική αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη βάση ξύλινη για κατσαρόλες Tns eym-019 τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία μαγειρέματος σας!
Τιμή 1,07 €