• LISTERINE 500ml - (TOTAL CARE)
  • LISTERINE 500ml - (TOTAL CARE)

LISTERINE 500ml - (TOTAL CARE)

50068
3574660415506
4,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ OPAL 8,5cm - (LFP85)

Το τετράγωνο πιατάκι φρούτου OPAL 8,5cm είναι ο απόλυτος συνοδός για τις απολαυστικές σας στιγμές γεύσης. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας συνοδεύει σε κάθε σας επιλογή γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 1,36 €

Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani

Απολαύστε τη γεύση του αυθεντικού ιταλικού espresso με το Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani. Με τη συνδυασμό των καλύτερων ποικιλιών καφέ, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της Ιταλίας. Απολαύστε κάθε φλιτζάνι με την πλούσια κρέμα και την έντονη γεύση που προσφέρει το Lavazza espresso 1kg crema e gusto grani. Αγοράστε το τώρα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Τιμή 22,77 €

Soflan 900ml color

Η Soflan 900ml color της εταιρίας Soflan είναι το ιδανικό προϊόν για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα προστατεύσετε από τη φθορά του χρόνου. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Soflan 900ml color θα κρατήσει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Babycare μωρομάντηλα calming 9x63τεμ

Τα Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε γονιό που θέλει να προσφέρει την απόλυτη φροντίδα στο μωρό του. Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει ήρεμη και απαλή αίσθηση στο δέρμα, αυτά τα μωρομάντηλα είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαύσει την απαλότητα και τη φρεσκάδα που του προσφέρουν τα Babycare calming μωρομάντηλα 9x63τεμ!
Τιμή 7,72 €
  • Πακέτο

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women go fresh pomegranate 50ml

Το DOVE ROLL ON WOMEN POMEGRANATE 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεσαι φρέσκια και αυτοπεποιθητική όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει προστασία ενάντια στην εφίδρωση και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα ροδιού. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,03 €

HF αρωματικό κερί μαύρο μούρο & κόκκινο βατόμουρο 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr

Ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξαφανίζει τους λεκέδες. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως αποσκληρυντικό.

Τιμή 1,33 €

Oki doki πλαστικά ποτήρια διάφανα 240ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Πλαστικά Θράκης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 240ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 240ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,23 €