• Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml  - 1
  • Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml  - 1

Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml

Το Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με χαμομήλι θα χαρίσει αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στα μαλλιά σας, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το Timotei σαμπουάν σήμερα και απολαύστε τα πιο απαλά και λαμπερά μαλλιά που είχατε ποτέ!
29726
8711700631839
2,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dorothy mil σαμπουάν για κανονικά μαλλιά 400ml

Το σαμπουάν DOROTHY MIL 400ml είναι η ιδανική επιλογή για τα κανονικά μαλλιά σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει λάμψη και απαλότητα, αυτό το σαμπουάν θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας σε λίγο χρόνο. Αποκτήστε την πλούσια αφρό που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα ανανεωμένα και ενυδατωμένα. Αφήστε τα μαλλιά σας να αναδειχθούν με το σαμπουάν DOROTHY MIL και απολαύστε την αίσθηση της υγιής και λαμπερής εμφάνισης κάθε μέρα.
Τιμή 3,21 €

Batiste dry shampoo fresh 200ml

Το Batiste dry shampoo fresh 200ml της εταιρίας Batiste είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας γρήγορα και εύκολα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφαιρεί τη λιπαρότητα και αφήνει τα μαλλιά σας φρέσκα και αναζωογονημένα. Αποκτήστε άμεσα αίσθηση καθαριότητας και ανανέωσης με το Batiste dry shampoo fresh 200ml!
Τιμή 3,95 €

Gliss σαμπουάν ultimate color 400ml

Σαμπουάν Επανόρθωσης και Προστασίας Gliss Colour Perfector για ορατή επανόρθωση και εντυπωσιακή λάμψη που διαρκεί. Προστατεύει το χρώμα για έως 40 λουσίματα.

90% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE

Τιμή 3,10 €

Herbal essences σαμπουάν τριαντάφυλλο για λάμψη 400ml

Το Herbal Essences σαμπουάν 400ml με εκχύλισμα τριαντάφυλλου ανάβει το χρώμα σας και αναζωογονεί τα μαλλιά σας. Απολαύστε μια απαλή και λαμπερή εμφάνιση με το αγαπημένο σας αρωματικό σαμπουάν Herbal Essences. Ανακαλύψτε τη μαγεία των φυτικών εκχυλισμάτων και ανανεώστε τα μαλλιά σας με το μοναδικό αυτό προϊόν!
Τιμή 3,47 €

TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ NOURISH & REPLENISH 400ml

Το TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ NOURISH & REPLENISH 400ml προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε υγιή και δυνατά μαλλιά με αυτό το εξαιρετικό προϊόν περιποίησης.
Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο 500ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο 500ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή γεύση του βαλσαμικού ξινού, θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την πολυπλοκότητα των αρωμάτων και την ευχάριστη οξύτητα σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο τώρα και αναδείξτε κάθε γεύμα σας σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 3,61 €

HF αρωματικό κερί άγρια ορχιδέα 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο. Συσκευασία σε χάρτινο κουτί λευκό με χρυσό σχέδιο.

Τιμή 2,18 €

Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Anatoli μπαχάρι ολόκληρο 30gr. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση των ανατολίτικων μπαχαρικών και δώστε μια ξεχωριστή νότα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το φαγητό σας!
Τιμή 1,40 €