• VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 62 6LT
  • VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 62 6LT

VIOMES ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Νο 62 6LT

48544
5203493050629
1,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 65110 καραφα ossa 1lt

Η Uniglass 65110 καράφα ossa 1lt είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα και την κομψότητά του. Με μοναδικό σχεδιασμό και χωρητικότητα 1lt, αυτή η καράφα θα δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο εντυπωσιακό προϊόν που θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 2,79 €

LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x1,4gr.) - (CUPCAKE ΦΡΑΟΥΛΑ)

Απολαύστε την υπέροχη γεύση του LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x1,4gr.) - (CUPCAKE ΦΡΑΟΥΛΑ) και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από γλυκές απολαύσεις. Με την μοναδική συνδυαστική γεύση της φράουλας και του cupcake, αυτό το τσάι θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα γλυκό όνειρο. Απολαύστε το κρύο ή ζεστό και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε φλυτζάνι.
Τιμή 2,86 €

Tulip καραμελες 1kg charleston / τριανταφυλλο

Οι Tulip καραμέλες Charleston 1kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να γευτείτε τη γλύκα του τριαντάφυλλου σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το αρωματικό άρωμα αυτών των καραμελών, που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο λουλούδια και γλυκές αναμνήσεις. Αποκτήστε τώρα τις Tulip καραμέλες Charleston 1kg και αφήστε τις γεύσεις να σας κατακτήσουν!
Τιμή 5,86 €

Ευρηκα sensitive υγρο απορρυπαντικο 1,5lt 54μεζ, -4,00€

Το Ευρηκα sensitive υγρό απορρυπαντικό 1,5lt 54μεζ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό των ρούχων σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά και εύκολα κάθε λεκέ, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Ευρηκα sensitive υγρό απορρυπαντικό και να ανανεώσετε την εμφάνιση των ρούχων σας!
Τιμή 10,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Ruffles πατατάκια κυματιστά με αλάτι 400gr Ruffles πατατάκια κυματιστά με αλάτι 400gr
Περιορισμένη προσφορά!

Ruffles πατατάκια κυματιστά με αλάτι 400gr

Eάν δεν έχεις δώσει ακόμα στη μέρα σου χαρακτήρα, αυτή είναι η υπενθύμισή σου για να τη δεις κυματιστά!Απαραίτητα εφόδια για σήμερα: παρέα, games και η αγαπημένη σου Ruffles γεύση. Λαχταριστά κύματα απόλαυσης σε τραγανές γεύσεις που ξεσηκώνουν. Απόλαυσέ τα μαζί με το κολατσιό σου, όταν διαβάζεις ή στη βόλτα. Γιατί τα Ruffles πάνε με όλα!

Κανονική τιμή 2,35 € Τιμή 2,29 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Wettex σπογγοπετσέτα μαγικό ρολό 1,5m x 25cm

Η σπογγοπετσέτα Μαγικό Ρολό Wettex 1,5 μέτρου απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι ότι την κόβετε εσείς στο μέγεθος που σας εξυπηρετεί.

Σέβεται το περιβάλλον, καθώς παρασκευάζεται 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες. Με πιστοποίηση Οeko-Τex.

Τιμή 2,56 €

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare με βανίλια 600ml

Το Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare 600ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία λουσίματος. Η αρωματική του σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και χαλάρωσης, ενώ η μαλακτική του φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο dare 600ml τώρα και απολαύστε μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία λουσίματος.
Τιμή 3,02 €

Nivea roll-on dry comfort 2x50ml

Το αποσμητικό Nivea Dry Comfort Plus σας δίνει εξαιρετική προστασία από τον ιδρώτα για στεγνή αίσθηση περιποίησης και 48 ώρες προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Τιμή 4,98 €

Althaea μάσκα μαλλιών με καρύδα 500ml

Μάσκα για ενυδάτωση της Althaea, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Εμπλουτίζει τα αφυδατωμένα μαλλιά, καθώς αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας.

Τιμή 2,19 €