• ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ (100τεμ.)
  • ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ (100τεμ.)

ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ (100τεμ.)

Ανακαλύψτε την απόλυτη πρακτικότητα με τα κουτάλια πλαστικά διαφανή επαναχρησιμοποιούμενα! Με μια συσκευασία 100 τεμαχίων, αυτά τα κουτάλια είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Είναι ανθεκτικά, εύκολα στη χρήση και μπορείτε να τα ξαναχρησιμοποιήσετε φορές χωρίς να χάσουν τη λάμψη τους. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα σε κάθε γεύμα σας!
40981
7105273219036
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soffici καραμελες 300gr, με φρουτα

Οι Soffici καραμέλες 300gr με φρούτα είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλυκιά απόλαυση των φρούτων σε κάθε δαγκωμό. Απολαύστε την αναζωογονητική γεύση των φρέσκων φρούτων σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τις Soffici καραμέλες τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 2,06 €

Vir μαλακτικo 925ml muse πρασινο 37 πλυσεισ

Η μαγεία της φρεσκάδας και της απαλότητας συναντά τη δύναμη του πράσινου με το μαλακτικό Vir muse 925ml. Απολαύστε τη μυρωδιά του φρέσκου πράσινου και αφήστε τα ρούχα σας να αγγίζουν το δέρμα σας με απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί. Κάντε τώρα την επιλογή που θα αλλάξει την εμπειρία σας στο πλύσιμο ρούχων. Vir muse μαλακτικό 925ml - το μυστικό για ρούχα που μοιάζουν και αισθάνονται όπως καινούργια.
Τιμή 2,13 €

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 2,52lit - (63μεζ.)

Ανακαλύψτε τον μοναδικό τρόπο που το ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ μπορεί να κάνει την καθαριότητα σας πιο εύκολη και αποτελεσματική από ποτέ. Με μια μοναδική φόρμουλα που απομακρύνει τους χώματα και τις λεκέδες με μία μόνο κίνηση, αυτό το υγρό απορρυπαντικό είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 10,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι λευκή

Η Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι είναι ο απόλυτος σύμμαχος στη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και δροσερά. Με το λευκό της χρώμα, προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και τάξης στο ψυγείο σας. Ιδανική για την αποθήκευση φρούτων, λαχανικών, κρεάτων και γενικά οποιουδήποτε τρόφιμου, η Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε μέ?
Τιμή 1,11 €

Thrace group ποτήρι freddo διάφανο 300ml 50τεμ

Το διαφανές ποτήρι freddo 300ml της εταιρίας Thrace group είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας κρύο ρόφημα με στυλ και άνεση. Κάντε την κάθε σας πόση απολαυστική και δροσιστική με αυτά τα ποιοτικά ποτήρια που θα σας κερδίσουν με την αισθητική τους και την αντοχή τους. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καφέ!

Τιμή 1,50 €