• NEOMAT ΣΚΟΝΗ 2.0kg 40μεζ.
  • NEOMAT ΣΚΟΝΗ 2.0kg 40μεζ.

NEOMAT ΣΚΟΝΗ 2.0kg 40μεζ. - (ROSE)

Η NEOMAT ΣΚΟΝΗ 2.0kg 40μεζ. - (ROSE) είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε την NEOMAT ΣΚΟΝΗ 2.0kg 40μεζ. - (ROSE) τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μόνο προϊόν!
40962
5201395158733
6,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SWIFFER DUSTER KIT ΡΟΖ + 3 ΠΑΝΑΚΙΑ LIMITED EDITION

Το Swiffer Duster Kit ΡΟΖ 3 ΠΑΝΑΚΙΑ Limited Edition είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Swiffer, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε αυτήν την περιορισμένη έκδοση και κάντε την καθαριότητα του σπιτιού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 4,18 €

Κλειδαρια ασφαλειας 3 κλειδια 50mm μακρυ λαιμο

Αυτή η κλειδαριά ασφαλείας 3 κλειδιά 50mm μακρύ λαιμός είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα τρία κλειδιά που παρέχονται, μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι η περιουσία σας είναι προστατευμένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της ειρήνης του νου.
Τιμή 4,55 €

Tns πλαστικο δοχειο τακτοποιησης ψυγειου 11x32x10cm ep-430

Το πλαστικό δοχείο τακτοποίησης ψυγείου Tns είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε το ψυγείο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Με διαστάσεις 11x32x10cm, αυτό το δοχείο προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με τρόπο οργανωμένο και εύκολα προσβάσιμο. Μην αφήνετε τα τρόφιμα σας να χάνονται στο ψυγείο - αποκτήστε το δικό σας πλαστικό δοχείο τακτοποίησης της Tns σήμερα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργ?
Τιμή 2,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen γκοφρέτα σοκολάτας 72gr

Η Roshen γκοφρέτα σοκολάτας 72γρ είναι ένα λαχταριστό γλυκό προϊόν από τη Roshen, μια γνωστή εταιρεία παραγωγής γλυκών και σοκολατοειδών. Αυτή η γκοφρέτα συνδυάζει την αφράτη και τραγανή υφή της γκοφρέτας με την πλούσια γεύση της σοκολάτας.

Τιμή 0,63 €

Βιολάντα μπισκότα zero cookies χωρίς ζάχαρη με κακάο & κομμάτια μαύρης σοκολάτας 170gr

ZERO Cookies με κακάο χωρίς ζάχαρη ιδανικά για ένα γευστικό διάλειμμα μέσα στην ημέρα.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγά, φιστίκια αράπικα (αραχίδες) και άλλους καρπούς με κέλυφος.

Τιμή 1,94 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού