• ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)  - 1
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)  - 1

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)

Η απόλαυση της απίστευτα γευστικής σοκολάτας γάλακτος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Με κάθε δάγκωμα, θα αισθανθείτε την πλούσια γεύση της ποιοτικής σοκολάτας να λιώνει στο στόμα σας, κερδίζοντας τις καρδιές όλων εκείνων που αναζητούν μια απόλυτα ευχάριστη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα το δικό σας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 44gr. και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
40578
5201004043689
0,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VIENNA ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ 20cm - (125420)

Το VIENNA ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ 20cm - (125420) είναι ένα όμορφο και λειτουργικό πιάτο που θα δώσει στο τραπέζι σας μια ιδιαίτερη νότα πολυτέλειας. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για ειδικές περιστάσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 2,39 €

Κυκλωψ λαδικο 1,3 lt

Το Κυκλωψ λαδικο 1,3 lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει το μαγείρεμα σας ακόμα πιο νόστιμο και υγιεινό. Με την απαλή του γεύση και την υψηλή θερμοκρασία κάψιμο, το Κυκλωψ λαδικο 1,3 lt θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας!
Τιμή 2,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο 10x120gr

Το Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο με βάρος 120gr ανά τεμάχιο και διαστάσεις 10x10 εκατοστά είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο. Το 4φυλλο χαρτί υγείας προσφέρει μεγαλύτερη απορροφητικότητα και αντοχή σε σχέση με τα κανονικά 2φυλλα χαρτιά υγείας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και προσφέρει απαλότητα και άνεση στο δέρμα. Επίσης, το μέγεθος του είναι βολικό για χρήση σε όλες τις συνθήκες.
Τιμή 3,75 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt της εταιρίας Alaska είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί κατάψυξης είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της οργάνωσης και της ευκολίας που προσφέρει.
Τιμή 1,85 €

Όλυμπος ταχίνι με κακάο 300gr

Φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Τιμή 3,51 €

Pringles πατατάκια με ketchup 165gr

Τα νέα Pringles πατατάκια με γεύση κέτσαπ είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά πατατάκια. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,42 €

Noxzema roll-on pilot 50ml

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Men Pilot, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Malodor Control απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, διακριτικό αρρενωπό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,40 €