• Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμπρα με λωριδες black power
  • Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμπρα με λωριδες black power

Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμπρα με λωριδες black power

Η Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμβρα με λωριδες black power είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εκπληκτική της ικανότητα να απομακρύνει ακόμα και τις πιο δύσκολες λεκέδες, θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της. Αποκτήστε την Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμβρα με λωριδες black power τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο σας!
34448
5203162504552
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sweet box κουτι αποθηκευσης τετραγωνο 3,7lt sa-265

Το Sweet Box κουτί αποθήκευσης τετράγωνο 3,7lt sa-265 είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί είναι ιδανικό για το σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Sweet Box κουτί αποθήκευσης τώρα!
Τιμή 2,05 €

ΝΟΥΝΟΥ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. - (-0,20€)

Το ΝΟΥΝΟΥ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γεύση γεμάτη φρεσκάδα και ζωντάνια. Μείγμα πέντε διαφορετικών φρούτων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Αποκτήστε το τώρα με έκπτωση -0,20€ και απολαύστε τη μοναδική αυτή γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 7,33 €

Vellis σφουγγαριστρα microfibra επαγγελματικη

Η Vellis σφουγγαρίστρα microfibra είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικό καθαρισμό. Με τη μοναδική της τεχνολογία microfibra, αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και τις λεκέδες από κάθε επιφάνεια. Αφήνει τα προϊόντα σας λαμπερά και αψεγάδιαστα, δίνοντάς τους μια επαγγελματική εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει κάθε πελάτη. Αποκτήστε τη Vellis σφουγγαρίστρα microfibra τώρα και αναβαθμίστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 4,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen μπαρα σοκολατας 33gr, σοκολατα γαλακτος με γεμιση creme brulee

Η Roshen μπάρα σοκολάτας 33gr με γέμιση creme brulee είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκές απολαύσεις. Η σοκολάτα γάλακτος σε συνδυασμό με την κρεμώδη υφή της γέμισης creme brulee θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την κάθε μπουκιά και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από ικανοποίηση. Αποκτήστε την Roshen μπάρα σοκολάτας τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,46 €

Βίκος grapefruit pink 330ml

Η αναζωογονητική γεύση του Βίκος grapefruit pink 330ml θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Απολαύστε το δροσιστικό αυτό ποτό και αφήστε το να σας συνοδεύει σε κάθε σας στιγμή. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,64 €

Libresse σερβιέτες long ultra thin 8τεμ

Μόνο οι σερβιέτες Libresse διαθέτουν την τεχνολογία SecureFit με ένα μοναδικό σχήμα, σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας. Η σερβιέτα κινείται μαζί με το σώμα σας και μένει στη θέση της αφού έχει μακρύτερα φτερά για απόλυτη προστασία από διαρροές.

Τιμή 1,16 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο hygiene & care με ήπια αντισηπτική δράση με αντλία 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Farcom, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,82 €